Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Μαρμελάδα Ντομάτα 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογικό Κακάο Ωμό 'Βιοαγρός' 250γρ
Βιολογική Μπάρα Πρωτεΐνης Βρώμης Κακάο BITE ME 40gr x 10
ΟΙΚΟΠΑΛ' Βιολογικός Τραχανάς Λαχανικών 500g
Ατομική Μαρμελάδα Βερίκοκο με Στέβια HORECA 60x30gr
Λάδι Λευκής Πολύτιμης Τρούφας «TROUFAPLUS» 60ml
Βιολογικό Ρόφημα με Φασκόμηλο, Λουίζα & Κρόκο Κοζάνης 'Krocus Kozanis Products' 18gr
Ελαφρύ Γλυκό Κουταλιού Κεράσι με Στέβια ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 450g
Βιολογική Σκόνη Μάτσα 'Βιοαγρος' 50gr
Άλειμμα με Πραλίνα Φουντουκιού Χωρίς Ζάχαρη 'Wish Spread' 220g
Κρέμα Προσώπου Kakadu SPF 20 'Mastiha Shop' 50ml
Γλυκό του κουταλιού ΚΟΥΜ-ΚΟΥΑΤ 'CORFU SPIRIT' 600gr
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογικός Τραχανάς Ξυνός Ολικής 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 500gr
Βιολογικά Λαζάνια με Κουρκουμά OLA-BIO 400gr 

