Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Μαρμελάδα Ντομάτα 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογικό Κακάο Ωμό 'Βιοαγρός' 250γρ
Βιολογική Μπάρα Πρωτεΐνης Βρώμης Κακάο BITE ME 40gr x 10
ΟΙΚΟΠΑΛ' Βιολογικός Τραχανάς Λαχανικών 500g
Ατομική Μαρμελάδα Βερίκοκο με Στέβια HORECA 60x30gr
Βιολογικό Σπαγγέτι Ντίνκελ PastaMania OLA-BIO 500gr 

