Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Βιολογικά Τσιπς Καρύδας Ψημένα 'Βιοαγρός' 200gr
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Μαρμελάδα Φράουλα 'ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ' 380gr
Παστέλι με Αμύγδαλα & Πορτοκάλι 'CORFU SPIRIT' 70gr
Κρέμα Προσώπου Kakadu SPF 20 'Mastiha Shop' 50ml
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης Καπνιστή Πάπρικα 'Συκοφάγος' 180gr
Χιώτικες Χυλοπίτες με Γάλα & Αυγά 'MastihaShop' 500gr
Ελαφρύ Γλυκό Κουταλιού Κεράσι με Στέβια ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 450g
Μπάρες Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς, Δαμάσκηνο & Σοκολάτα 'Wish Bars' 6X30gr
Σάλτσα Ντομάτα Βαλσάμικο & Πιπεριές 'ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ' 380gr
Υποβρύχιο Μαστίχα με Βύσσινο 'MastihaShop' 100gr
Άλειμμα με Πραλίνα Φουντουκιού Χωρίς Ζάχαρη 'Wish Spread' 220g
Βιολογικό Σπαγγέτι Ντίνκελ PastaMania OLA-BIO 500gr 

