Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Βιολογικές Πέννες ΟΛΥΡΑ Δίκοκκου Σίτου 'Βιοαγρός' 500gr
Αλάτι με Τρούφα 'TROUFAPLUS' 30gr
Μαρμελάδα Σύκο με Βινσάντο 'JUKEROS' 250 gr
Βιολογικό Σπαγγέτι Ντίνκελ Ολικής PastaMania OLA-BIO 500gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Πορτοκάλι 'Συκοφάγος' 180gr
Γλυκό του κουταλιού ΚΟΥΜ-ΚΟΥΑΤ 'CORFU SPIRIT' 400gr
Χειροποίητη Μαρμελάδα Χίου Τριών Εσπεριδοειδών 'CITRUS' 380gr
Μπάρα Δημητριακών Σοκολάτας Γάλακτος με Στέβια 'Wish Crunchy' 20τεμ Χ 35gr
Αφρόλουτρο με Μαστιχέλαιο και Αλόη 'MastihaShop' 250ml
Κουραμπιές Ν. Καρβάλης σε Μεταλλική Συσκευασία 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 450gr
Χαλβάς Κλασσικός με Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής Άλεσης 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Βιολογικά Παιδικά Ζυμαρικά ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ 'Βιοτροφός' 500gr 

