Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Αλάτι με Τρούφα 'TROUFAPLUS' 30gr
Μπάρες Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Σύκο 'Wish Bars' 6X30gr
Βαλσαμικό Ξύδι Λευκής Τρούφας «TROUFAPLUS» 100ml
Βιολογικό Μέλι Καστανιάς OLA-ΒΙΟ 450gr
Σάλτσα Τρούφας (10%) «TROUFAPLUS» 80gr
Παστέλι με Αμύγδαλα & Πορτοκάλι 'CORFU SPIRIT' 70gr
Υποβρύχιο Μαστίχα με Βύσσινο 'MastihaShop' 100gr
Άλειμμα Ψητής Μελιτζάνας με Μαστίχα 'MastihaShop' 180gr
Βιολογικά Παιδικά Ζυμαρικά ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ 'Βιοτροφός' 500gr 

