Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Βούτυρο Λευκής Τρούφας TROUFAPLUS 80gr
Παραδοσιακή Πίτα Χίου με Φράουλα & Καρύδι 'Citrus' 70gr
Ψιλοκομμένη Τρούφα TROUFAPLUS 40gr
Μαρμελάδα Βερίκοκο 'MastihaShop' 230 gr
Μελομακάρονα Ν. Καρβάλης με Μέλι και Καρύδια 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 430gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Πορτοκάλι 'Συκοφάγος' 180gr
Πορτσίνι & Τρούφα Πατέ TROUFAPLUS 85gr
Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου & Σώματος με Μαστίχα & Αλόη 50SPF 'MastihaShop' 150ml
Βιολογικές Ελιές Πράσινες με Πιπεριά 'Βιοαγρός' 300gr
Βιολογικά Παιδικά Ζυμαρικά ΑΣΤΡΑΚΙ 'Βιοτροφός' 500gr 


