Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Μπάρες Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Σύκο 'Wish Bars' 6X30gr
Μαρμελάδα Σύκο 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογική Μαύρη Κορινθιακή Σταφίδα "Γεωμπρές" 200gr
Βιολογική Σκελίδα Σκόρδου σε Άλμη 'ΕΚΛΕΚΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ' 100gr
Μπάρες Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς, Δαμάσκηνο & Σοκολάτα 'Wish Bars' 6X30gr
Βιολογικό Βότανο Τσουκνίδα 'Άρωμα Φύσης' 30gr
Τσάτνεϊ Φράουλας Με Μαύρο Πιπέρι Και Ξύδι Βαλσαμικό 'JUKEROS' 250 gr
Χαλβάς Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Μαρμελάδα Φραγκόσυκο 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογικά Παιδικά Ζυμαρικά ΑΣΤΡΑΚΙ 'Βιοτροφός' 500gr 

