Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Πορτοκάλι 'Συκοφάγος' 180gr
Υποβρύχιο Μαστίχα με Βύσσινο 'MastihaShop' 100gr
Βιολογικά Ζυμαρικά Konjac Σπαγγέτι 'Magic Diet Pasta Bioagros' 250gr
Παξιμαδάκια με Μανταρίνι & Λευκή Σοκολάτα 'MastihaShop' 250 gr
Κρέμα Προσώπου Kakadu SPF 20 'Mastiha Shop' 50ml
Κρέμα Χεριών με Μαστίχα 'MastihaShop' 50ml
Βιολογικά Παιδικά Ζυμαρικά ΑΣΤΡΑΚΙ 'Βιοτροφός' 500gr 

