Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Ελιές Καλαμών σε Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο 'Silver Leaf' 330gr
Μαρμελάδα Φραγκόσυκο 'CORFU SPIRIT' 250gr
Μαρμελάδα Ντομάτα 'CORFU SPIRIT' 250gr
Χαλβάς Κακάο Μπισκότο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Κουραμπιεδάκι Ν. Καρβάλης με Αμύγδαλα και Μαστίχα Χίου 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 270gr
Βιολογικά Αμπελόφυλλα από Σουλτανίνα 'Βιοαγρός' 420gr
Υποβρύχιο Μαστίχα με Tριαντάφυλλο 'MastihaShop' 100gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Φιστίκι Αιγίνης 'Συκοφάγος' 180gr
Βιολογική Μαρμελάδα Λεμόνι με Μαστίχα Χίου 'MastihaShop' 250 gr
Λάδι Λευκής Πολύτιμης Τρούφας «TROUFAPLUS» 60ml 

