Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Μελομακάρονα Ν. Καρβάλης με Μέλι και Καρύδια 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 430gr
Χειροποίητο Κεραμικό Ρόδι 'Αυτοκρατορικό'
Gift Box No 11
Καραμέλες με Μαστίχα Χίου Μεταλλική Συσκευασία 'Mastihashop' 250gr
Χαλβάς Κλασσικός με Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής Άλεσης 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Μαρμελάδα Cranberry 'CORFU SPIRIT' 250gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Φιστίκι Αιγίνης 'Συκοφάγος' 180gr
Χειροποίητος Παραδοσιακός Χαλβάς Κακάο Μπισκότο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Βιολογικά Αμπελόφυλλα από Σουλτανίνα 'Βιοαγρός' 420gr
Κλασσικός Χαλβάς με Χαρουπόμελο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Gift Box No 7
Μαρμελάδα Σύκο 'CORFU SPIRIT' 250gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Πορτοκάλι 'Συκοφάγος' 180gr 

