Βιολογικό Πετιμέζι ‘Σοφία της Φύσης’ 250 ml απο Αγιωργίτικα σταφύλια
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης ή άλλων προσθέτων
Πώς θα το χρησιμοποιήσετε
-Σε delicatessen θα βρείτε πλέον μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού όπου τα φρούτα βράζουν σε σιρόπι από σταφύλια και όχι σε ζάχαρη, αποκτώντας μια επιπλέον γευστική διάσταση, αλλά και ασυνήθιστα σκούρα μουστοκούλουρα που γίνονται με πετιμέζι. Οι χρήσεις του ωστόσο επεκτείνονται πέρα από τη σφαίρα της ζαχαροπλαστικής και προστίθεται σε πιάτα με κρέατα, ψάρια και λαχανικά, σε σάλτσες και ντρέσινγκ. Συγκεκριμένα μπορείτε:
-Να το χρησιμοποιήσετε όπως το σιρόπι και να το βάλετε στο γιαούρτι, στους λουκουμάδες, στις κρέπες, στις τηγανίτες, στο παγωτό, στις κρέμες (π.χ. στην πανακότα).
-Να περιχύσετε μάφινς, κέικ, τάρτες, τσιζκέικ, φρουτοσαλάτες.
-Να βράσετε μήλα, αχλάδια, κυδώνια και φρούτα της εποχής μέσα σε αυτό και να κάνετε ασυνήθιστα γλυκά του κουταλιού, κομπόστες και μαρμελάδες. Αυτά τα πετιμεζο-γλυκά γίνονται εξαιρετική γέμιση για τάρτες, μπισκότα ή καλτσούνια.
-Να γλασάρετε με αυτό χοιρινό στον φούρνο ή μοσχάρι ή κοτόπουλο.
-Να το βάλετε σε μαρινάδες για κρεατικά.
-Να φτιάξετε ντρέσινγκ με λίγο λάδι και ξίδι για τις πράσινες σαλάτες σας και τα ψητά λαχανικά σας.

Βιολογική Αχιλλέα ή Αχίλλεια 'Βιοδώρος Γαία' 40gr
Βιολογική Σταφίδα Σουλτανίνα Νεμέας "Γεωμπρές" 200gr
Χαλβάς Κακάο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Γλυκό Κουταλιού Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης Καπνιστή Πάπρικα 'Συκοφάγος' 180gr
Βιολογικό Μέλι Δάσους & Θυμάρι 'ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ' 250gr
Αλεύρι Καρύδας 'Βιοαγρός' 250gr
Βιολογικό Βότανο Αχίλλεα 'Άρωμα Φύσης' 40gr
Μαρμελάδα Cranberry 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βούτυρο Μαύρης Τρούφας TROUFAPLUS 80gr
Βιολογικό Πλιγούρι Ζέας 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 250gr
Χειροποίητος Παραδοσιακός Χαλβάς Αμυγδάλου με Χαρουπόμελο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr 

