Βιολογικό Ρόφημα Χαρουπιού ‘Creta Carob’ 300gr
Χωρίς καφεΐνη – Χωρίς Γλουτένη – Χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα – 100% χαρούπι
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Σπασμένο Χαρούπι
ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ: Φυλάξτε το σε θερμοκρασία δωμματίου σε ξηρό και σκιερό μέρος
Εκτός από τα υγιή οφέλη του, είναι ένα αναζωογονητικό ρόφημα, το οποίο μπορεί να καταναλωθεί είτε ζεστό,είτε κρύο ως παγωμένο τσάι. Η προετοιμασία του είναι απλή. Bαλτέ 2-3 κουταλιές σε μιάμιση κούπα νερό και βραστέ το για περίπου 3 λεπτά. Φιλτράρετε το και σερβίρετε το ζεστό ή εάν το προτιμάτε κρύο, προσθέσετε μερικά παγάκια και περιμένετε μέχρι να κρυώσει.
ENGLISH
Βιολογικά Αμπελόφυλλα από Σουλτανίνα 'Βιοαγρός' 420gr
Βιολογική Σκελίδα Σκόρδου σε Άλμη 'ΕΚΛΕΚΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ' 100gr
Bιολογικός Κουρκουμάς Αλεσμένος 'OLA-BIO' 100gr
Παρασκεύασμα Αμυγδάλου από Ταχίνι & Γλυκαντικές Ύλες 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Κουραμπιεδάκι Ν. Καρβάλης με Αμύγδαλα και Μαστίχα Χίου 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 270gr
Βιολογικά Τσιπς Καρύδας Ψημένα 'Βιοαγρός' 200gr
Χαλβάς Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Χειροποίητος Παραδοσιακός Χαλβάς Αμύγδαλο & Cranberry 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Χαλβάς Αμυγδάλου Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Μαρμελάδα Φράουλα 'MastihaShop' 230 gr
Υποβρύχιο Μαστίχα με Βύσσινο 'MastihaShop' 100gr
Ελαφρύ Γλυκό Κουταλιού Πορτοκάλι με Στέβια ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 450gr
Βιολογική Πρωτεΐνη Αρακά 'Βιολόγος' 500gr
Μαρμελάδα Cranberry 'CORFU SPIRIT' 250gr
Μπισκότα Βουτύρου Χαμομήλι 'MastihaShop' 140gr
Βιολογικό Λευκό Κρασί 'ΚΥΔΩΝΙΤΣΑ' Π.Γ.Ε. 'ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ' 750ml
Βιολογική Πρωτεΐνη Ρυζιού με Κακάο 'Βιολόγος' 500gr
Σοκολάτα Γάλακτος με Μαστίχα 'MastihaShop' 80 γρ.
Χειροποίητος Παραδοσιακός Χαλβάς Σοκολάτα Αμύγδαλο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Μπάρα Ενέργειας με Μέλι & Ταχίνι Χ/Ζ 'Wish Bars' 28τεμ Χ 25gr
Χαλβάς Αμυγδάλου με Χαρουπόμελο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Τσάτνεϊ Σύκο 'JUKEROS' 250 gr
After shave οξυγόνωσης με Μαστίχα 'MastihaShop' 100 ml
Βιολογικό Σαλέπι με Καραμέλα 'Βιοαγρός' 12gr
Στοματικό Διάλυμα με Μαστίχα για Ουλίτιδα 'MastihaShop' 250ml
Βιολογικό Θυμάρι 'Άρωμα Φύσης' 40gr 


