Βιολογικό Βότανο Μέντας ‘Άρωμα Φύσης’ 20gr
Χρήση:
Στην Κουζίνα: Δίνει γεύση και άρωμα σε φαγητά και ποτά της αρεσκείας σας.
Σαν έγχυμα: Με 1 κουταλάκι σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό. Το αφήνουμε 10 λεπτά, σουρώνουμε και το πίνουμε.
Λάδι Μαύρης Τρούφας «TROUFAPLUS» 60ml
Μαρμελάδα Φρούτα του Δάσους & Μέλι 'ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ' 380gr
Βιολογική Μαρμελάδα Φράουλα 85% ΓΕΩΔΗ 2x225ml
Κουκιά Μαριναρισμένα σε Λάδι 'MastihaShop' 185gr
Αφρόλουτρο με Μαστιχέλαιο και Αλόη 'MastihaShop' 250ml
Πικάντικη Σάλτσα Τομάτας με Μαστίχα 'MastihaShop' 180gr
Βιολογικό Σαλέπι με Καραμέλα 'Βιοαγρός' 12gr
Μαρμελάδα Μανταρίνι 'MastihaShop' 230 gr
Βιολογική Πρωτεΐνη Ρυζιού 'Βιολόγος' 500gr
Μαρμελάδα Λεμόνι με Καραμελωμένο Ginger και Ροδοπέταλα 'JUKEROS' 250 gr
Μαρμελάδα Ντομάτα 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογικό Βότανο Ταραξάκο 'BioPlus' 30gr
Λάδι Μαύρης Τρούφας «TROUFAPLUS» 60ml
Μαρμελάδα Φρούτα του Δάσους & Μέλι 'ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ' 380gr
Βιολογική Μαρμελάδα Φράουλα 85% ΓΕΩΔΗ 2x225ml
Κουκιά Μαριναρισμένα σε Λάδι 'MastihaShop' 185gr
Αφρόλουτρο με Μαστιχέλαιο και Αλόη 'MastihaShop' 250ml
Πικάντικη Σάλτσα Τομάτας με Μαστίχα 'MastihaShop' 180gr
Βιολογικό Σαλέπι με Καραμέλα 'Βιοαγρός' 12gr
Μαρμελάδα Μανταρίνι 'MastihaShop' 230 gr
Βιολογική Πρωτεΐνη Ρυζιού 'Βιολόγος' 500gr
Μαρμελάδα Λεμόνι με Καραμελωμένο Ginger και Ροδοπέταλα 'JUKEROS' 250 gr
Μαρμελάδα Ντομάτα 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογικό Βότανο Ταραξάκο 'BioPlus' 30gr
1.85€
Η Μέντα έχει χρησιμοποιηθεί από πολλούς λαούς για χιλιάδες χρόνια. Έχει ευχάριστη γεύση και είναι ένα δημοφιλές άρτυμα για φαγητό και ποτό. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι, χρησιμοποιήσουν φύλλα μέντας για τη δυσπεψία. Οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι τη χρησιμοποιήσουν για να απαλύνουν το στομαχόπονο και ως άρωμα για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του κοινού κρυολογήματος, για να ηρεμήσει φλεγμονές και να απαλύνει πεπτικά προβλήματα.
Βιολογικό Βότανο Μέντας ‘Άρωμα Φύσης’ 20gr
Χρήση:
Στην Κουζίνα: Δίνει γεύση και άρωμα σε φαγητά και ποτά της αρεσκείας σας.
Σαν έγχυμα: Με 1 κουταλάκι σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό. Το αφήνουμε 10 λεπτά, σουρώνουμε και το πίνουμε.