Βιολογική Κανέλα Κεϋλάνης ‘Βιοαγρος’ 50gr
Διατροφική Αξία ανά 100gr
Παραδοσιακό Γλυκό του Κουταλιού Χίου Βύσσινο 'CITRUS' 250gr
Κρέμα Προσώπου Μαστίχα, Κίτρο & Αλόη 'MastihaShop' 50ml
Χαλβάς Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Παραδοσιακή Πίτα Χίου με Κυδώνι & Αμύγδαλο 'Citrus' 70gr
Βαλσαμικό Ξύδι Λευκής Τρούφας «TROUFAPLUS» 100ml
Υποβρύχιο Μαστίχα με Βύσσινο 'MastihaShop' 100gr
Βιολογικό Κύμινο Αλεσμένο 'SPICE ME' 30gr
Παραδοσιακό Γλυκό του Κουταλιού Χίου Βύσσινο 'CITRUS' 250gr
Κρέμα Προσώπου Μαστίχα, Κίτρο & Αλόη 'MastihaShop' 50ml
Χαλβάς Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Παραδοσιακή Πίτα Χίου με Κυδώνι & Αμύγδαλο 'Citrus' 70gr
Βαλσαμικό Ξύδι Λευκής Τρούφας «TROUFAPLUS» 100ml
Υποβρύχιο Μαστίχα με Βύσσινο 'MastihaShop' 100gr
Βιολογικό Κύμινο Αλεσμένο 'SPICE ME' 30gr
1.85€
Η κανέλα Κεϋλάνης προέρχεται από τον εσωτερικό φλοιό του τροπικού φυτού Cinnamomum zeylanicum. Πως ξεχωρίζουμε την γνήσια κανέλα Κεϋλάνης από την cassia (απλή); Η cassia είναι πιο σκούρα, κοκκινοκαφέ ενώ η γνήσια κανέλα Κεϋλάνης έχει ένα ανοιχτό ηλιοκαμμένο χρώμα, τα ρολλάκια της cassia είναι παχιά και σκληρά ενώ της κανέλας Κεϋλάνης είναι λεπτά και εύθραυστα και έχει μια γλυκιά, πιο λεπτή ισχυρότερη γεύση.
Χρήση: Χρησιμοποιείται σε ροφήματα, στον καφέ, σε γλυκίσματα και σε εξωτικά πιάτα. Οι ειδικοί συνιστούν την κατανάλωση ενός κουταλιού του γλυκού κανέλας καθημερινά.
Βιολογική Κανέλα Κεϋλάνης ‘Βιοαγρος’ 50gr
Διατροφική Αξία ανά 100gr