ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 
Μαλτιτόλη 
- 
Ισομαλτιτόλη 
- 
Νερό 
- 
Υγροσκοπικό μέσο: σορβιτόλη 
- 
Φυτικά λιπαρά πλήρως υδρογονωμένα (έλαιο καρύδας, φοινικοπυρηνέλαιο, σε μεταβαλλόμενες αναλογίες) 
- 
Γαλακτωματοποιητής: μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων 
- 
Ζελατίνη 
- 
Μαστιχέλαιο Χίου 
- 
Αρωματικές ύλες 
 
			 ENGLISH
 ENGLISH
 Χαλβάς Αμυγδάλου με Χαρουπόμελο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Χαλβάς Αμυγδάλου με Χαρουπόμελο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr 						


 
				 
				
 
				