Μανιτάρι Λεντινούλα (Shiitake) σε λάδι από το ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
Συστατικά: 260 γραμμάρια από μανιτάρι, ελαιόλαδο, αλάτι και ξύδι.
Διατροφικοί ισχυρισμοί:
- Χωρίς Σάκχαρα
- Πηγή Εδώδιμων ινών
Μέλι Ακακίας με Τρούφα TROUFAPLUS 120gr
Βιολογικό Αλεύρι Βρώμης 'Βιοαγρός' 500gr
Χαλβάς Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Κουραμπιές Ν. Καρβάλης σε Μεταλλική Συσκευασία 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 450gr
Μαρμελάδα Cranberry 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογικό Βούτυρο από Φιστίκι Κελυφωτό Ελληνικό 'OLA-BIO' 160gr
Μέλι Ακακίας με Τρούφα TROUFAPLUS 120gr
Βιολογικό Αλεύρι Βρώμης 'Βιοαγρός' 500gr
Χαλβάς Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Κουραμπιές Ν. Καρβάλης σε Μεταλλική Συσκευασία 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 450gr
Μαρμελάδα Cranberry 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογικό Βούτυρο από Φιστίκι Κελυφωτό Ελληνικό 'OLA-BIO' 160gr
11.00€
Λεντινούλα, το γνωστό σιτάκε, είναι ένα φαρμακευτικό μανιτάρι κορυφαίας ποιότητας, με χαρακτηριστικό άρωμα, δυνατή, πικάντικη γεύση και θεραπευτικές ιδιότητες.
Πρωτοκαλλιεργήθηκε στην Ασία και σήμερα αποτελεί ένα από τα πλέον γνωστά και περιζήτητα μανιτάρια με ευρύτατη μαγειρική χρήση και εξαιρετικά γευστικά αποτελέσματα.
Καταναλώνεται έτσι όπως είναι, είτε απευθείας, είτε ως συνοδευτικό.
Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο, ενώ το λάδι του δίνει άρωμα στις σαλάτες σας.
Μανιτάρι Λεντινούλα (Shiitake) σε λάδι από το ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
Συστατικά: 260 γραμμάρια από μανιτάρι, ελαιόλαδο, αλάτι και ξύδι.
Διατροφικοί ισχυρισμοί:
Αλείμματα & Βούτυρα Καρπών