Λικέρ από Άγριο Κανθαρίσκο από το ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ με Τσίπουρο και Μέλι
Στα συγκριτικά του πλεονεκτήματα είναι η απουσία ζάχαρης, τεχνητών χρωμάτων και αρωμάτων, ενώ η παρουσία μελιού και τσίπουρου το καθιστά μοναδικό στο είδος του.
Τα δε υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά των πρώτων υλών, εγγυώνται τη βιολειτουργικότητα του τελικού προϊόντος. Σερβίρετε με τριμμένο πάγο και φέτες λεμονιού πριν το γεύμα, σαν απεριτίφ ή μετά από αυτό σα χωνευτικό. Είναι ιδανικό για κοκτέιλ, καθώς τα αρώματα του άγριου μανιταριού προσδίδουν μοναδικές γήινες και umami γευστικές νότες.