Πέτουρα με μανιτάρι από το ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
Διατροφικοί ισχυρισμοί:
- Πηγή Πρωτεϊνών
- Χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο
- Χαμηλά Λιπαρά
Οι σούπες και τα μείγματα μανιταριών διαθέτουν σοβαρούς διατροφικούς ισχυρισμούς που προκύπτουν από τη
σχολαστική επιλογή των πρώτων υλών και τις προσεκτικές αναλογίες των συστατικών τους.
Οι λόγοι που οδήγησαν στη δημιουργία των προϊόντων αυτών είναι απλοί:
• Η εύκολη και γρήγορη χρήση τους, ακόμα και από τους πλέον ερασιτέχνες μαγείρους.
• Η ύπαρξη έτοιμων μειγμάτων ή σουπών, με κυρίαρχη τη γεύση και το άρωμα του μανιταριού, γεγονός που επιτυγχάνεται με τη χρήση αποξηραμένων μανιταριών ή πούδρας μανιταριών.
• Η εύρεση των σωστών αναλογιών, οι οποίες ενισχύουν δραστικά τη διατροφική τους αξία.
• Η εύκολη και γρήγορη χρήση τους, ακόμα και από τους πλέον ερασιτέχνες μαγείρους.
• Η ύπαρξη έτοιμων μειγμάτων ή σουπών, με κυρίαρχη τη γεύση και το άρωμα του μανιταριού, γεγονός που επιτυγχάνεται με τη χρήση αποξηραμένων μανιταριών ή πούδρας μανιταριών.
• Η εύρεση των σωστών αναλογιών, οι οποίες ενισχύουν δραστικά τη διατροφική τους αξία.
ENGLISH
Χειροποίητο Σαπούνι Γλυκερίνης με Κανέλα 'MastihaShop' 100 gr
Σοκολάτα Γάλακτος με Μαστίχα 'MastihaShop' 80 γρ.
Μαστίχα Χίου Σκόνη Διατροφική 'MastihaShop' 50 gr
Παραδοσιακό Λουκούμι Χιώτικου Μανταρινιού 'Citrus' 200gr
Παραδοσιακή Χαλβαδόπιτα με Φιστίκι και Μαστίχα Χίου 'MastihaShop' 80 gr
Λουκούμι Περγαμόντο 'MastihaShop' 340gr
Κρέμα Προσώπου Kakadu SPF 20 'Mastiha Shop' 50ml
Υποβρύχιο Μους Μαστίχα 'MastihaShop' 200 gr
Μπάρα Μελιού Πρωτεΐνης Μαύρης Σοκολάτας 'Honey Bar' 40grΧ12τεμ
Σύκα Φουρνιστά με Αμύγδαλα 'MastihaShop' 360 gr
Χειροποίητο Σαπούνι Γλυκερίνης με Μαστίχα ‘MASTIHASHOP’100gr
Παραδοσιακή Πίτα Χίου με Δαμάσκηνο, Αμύγδαλο & Μαστίχα 'Citrus' 70gr
Βιολογικό Μέλι Kουμαριάς 'ΦΑΣΙΛΗΣ' 450gr
Χειροποίητη Μαρμελάδα Χιώτικου Μανταρινιού 'CITRUS' 250gr
Παραδοσιακό Υποβρύχιο Χίου Λεμόνι 'Citrus' 250gr
Χειροποίητη Μαρμελάδα Χίου Τριών Εσπεριδοειδών 'CITRUS' 250gr
Λεντινούλα (Shiitake) σε λάδι ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 260gr 

