Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό με Λεμόνι Χίου ‘Citrus’ 100gr
Παραδοσιακό γνωστό κέρασμα των γάμων της Χίου, συνοδευόμενο από χειροποίητη σουμάδα. Παρασκευάζεται από άσπρα αμύγδαλα, μαρέγκα και πικραμύγδαλο για το άρωμα.
Βιολογικό Ταχίνι Ολικής Ωμό Άθερμο ΣΑΜΥΘΟΣ 200gr
Μαρμελάδα Φράουλα 'ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ' 380gr
Παστέλι με Αμύγδαλα & Πορτοκάλι 'CORFU SPIRIT' 70gr
Βιολογικά Ρεβύθια Μέτρια 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 500gr
Βιολογικό Πλιγούρι Ζέας 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 250gr
Λάδι Λευκής Πολύτιμης Τρούφας 250ml
Σάλτσα Ντομάτας, Ελιές & Ούζο 'ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ' 380gr
Βιολογικό Αλεύρι Ζέας Ολικής Άλεσης 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 1000gr
Βιολογικό Αλεύρι Για Όλες τις Χρήσεις 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 1Κgr
Βιολογικό Μέλι Καστανιάς "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ" 450g
Βιολογική Πρόπολη σε Σπρέι 'ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ' 30ml
Γλυκό του κουταλιού ΚΟΥΜ-ΚΟΥΑΤ 'CORFU SPIRIT' 600gr
Μαρμελάδα Ντομάτα 'CORFU SPIRIT' 250gr
Πορτσίνι & Τρούφα Πατέ TROUFAPLUS 85gr
Μαρμελάδα Φραγκόσυκο 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογικό Ταχίνι Ολικής Ωμό Άθερμο ΣΑΜΥΘΟΣ 200gr
Μαρμελάδα Φράουλα 'ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ' 380gr
Παστέλι με Αμύγδαλα & Πορτοκάλι 'CORFU SPIRIT' 70gr
Βιολογικά Ρεβύθια Μέτρια 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 500gr
Βιολογικό Πλιγούρι Ζέας 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 250gr
Λάδι Λευκής Πολύτιμης Τρούφας 250ml
Σάλτσα Ντομάτας, Ελιές & Ούζο 'ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ' 380gr
Βιολογικό Αλεύρι Ζέας Ολικής Άλεσης 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 1000gr
Βιολογικό Αλεύρι Για Όλες τις Χρήσεις 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 1Κgr
Βιολογικό Μέλι Καστανιάς "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ" 450g
Βιολογική Πρόπολη σε Σπρέι 'ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ' 30ml
Γλυκό του κουταλιού ΚΟΥΜ-ΚΟΥΑΤ 'CORFU SPIRIT' 600gr
Μαρμελάδα Ντομάτα 'CORFU SPIRIT' 250gr
Πορτσίνι & Τρούφα Πατέ TROUFAPLUS 85gr
Μαρμελάδα Φραγκόσυκο 'CORFU SPIRIT' 250gr
6.00€
Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό με Λεμόνι Χίου
Περιέχει: ζάχαρη, αμύγδαλα (40%), πούλπα Λεμόνι (12%), χυμός λεμόνι (7%), φυτικές ίνες
Το παραδοσιακό γλυκό αυτό είναι ένα απολαυστικό κέρασμα με άρωμα και γεύση.
Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό με Λεμόνι Χίου ‘Citrus’ 100gr
Παραδοσιακό γνωστό κέρασμα των γάμων της Χίου, συνοδευόμενο από χειροποίητη σουμάδα. Παρασκευάζεται από άσπρα αμύγδαλα, μαρέγκα και πικραμύγδαλο για το άρωμα.