Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό με Μανταρίνι Χίου ‘Citrus’ 100gr
Παραδοσιακό γνωστό κέρασμα των γάμων της Χίου, συνοδευόμενο από χειροποίητη σουμάδα. Παρασκευάζεται από άσπρα αμύγδαλα, μαρέγκα και πικραμύγδαλο για το άρωμα.
Ελαφρύ Άλειμμα Κεράσι-Βύσσινο 100% Φρούτο Χ/Ζ 'ΓΕΩΔΗ' 2Χ270gr
Άλειμμα Μελιού με Μαστίχα Χίου 'MastihaShop' 400gr
Βιολογικό Πλιγούρι Ζέας 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 250gr
Λάδι Λευκής Τρούφας σε Σπρέυ «TROUFAPLUS» 100ml
Χαλβάς Αμυγδάλου με Χαρουπόμελο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Λάδι Λευκής Πολύτιμης Τρούφας 250ml
Αφρόλουτρο με Μαστιχέλαιο και Αλόη 'MastihaShop' 250ml
Χαλβάς Αμυγδάλου Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Βιολογικό Μέλι Ερείκης Σουσούρα 'Άβατον' 850gr
Μπάρες Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Δαμάσκηνο 'Wish Bars' 6X30gr
Γλυκό του κουταλιού ΚΟΥΜ-ΚΟΥΑΤ 'CORFU SPIRIT' 600gr
Μαρμελάδα Ντομάτα 'CORFU SPIRIT' 250gr
Χαλβάς Αμυγδάλου Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Ελαφρύ Άλειμμα Κεράσι-Βύσσινο 100% Φρούτο Χ/Ζ 'ΓΕΩΔΗ' 2Χ270gr
Άλειμμα Μελιού με Μαστίχα Χίου 'MastihaShop' 400gr
Βιολογικό Πλιγούρι Ζέας 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 250gr
Λάδι Λευκής Τρούφας σε Σπρέυ «TROUFAPLUS» 100ml
Χαλβάς Αμυγδάλου με Χαρουπόμελο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Λάδι Λευκής Πολύτιμης Τρούφας 250ml
Αφρόλουτρο με Μαστιχέλαιο και Αλόη 'MastihaShop' 250ml
Χαλβάς Αμυγδάλου Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Βιολογικό Μέλι Ερείκης Σουσούρα 'Άβατον' 850gr
Μπάρες Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Δαμάσκηνο 'Wish Bars' 6X30gr
Γλυκό του κουταλιού ΚΟΥΜ-ΚΟΥΑΤ 'CORFU SPIRIT' 600gr
Μαρμελάδα Ντομάτα 'CORFU SPIRIT' 250gr
Χαλβάς Αμυγδάλου Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
6.00€
Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό με Μανταρίνι Χίου
Περιέχει: ζάχαρη, αμύγδαλα (40%), πούλπα Χιώτικου Μανταρινιού (12%), φυτικές ίνες
Το παραδοσιακό γλυκό αυτό είναι ένα απολαυστικό κέρασμα με άρωμα και γεύση.
Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό με Μανταρίνι Χίου ‘Citrus’ 100gr
Παραδοσιακό γνωστό κέρασμα των γάμων της Χίου, συνοδευόμενο από χειροποίητη σουμάδα. Παρασκευάζεται από άσπρα αμύγδαλα, μαρέγκα και πικραμύγδαλο για το άρωμα.