Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χίου με Μαστίχα Χίου ‘Citrus’ 100gr
Παραδοσιακό γνωστό κέρασμα των γάμων της Χίου, συνοδευόμενο από χειροποίητη σουμάδα. Παρασκευάζεται από άσπρα αμύγδαλα, μαρέγκα και πικραμύγδαλο για το άρωμα.
Βιολογικές Νιφάδες Βρώμης Ολικής Άλεσης 'Βιοαγρός' 500gr
Βιολογικά Μπραν Στικς 'Βιοαγρός' 250gr
Μέλι Ακακίας με Τρούφα TROUFAPLUS 120gr
Γλυκό Κουταλιού Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Λάδι Μαύρης Τρούφας «TROUFAPLUS» 60ml
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 380gr
Βιολογικά Κουλουράκια Βρώμης με Μέλι 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 150gr
Μπισκότα Βουτύρου Αμύγδαλο & Μαστιχέλαιο 'Mastihashop' 120gr
Μπισκότα Βουτύρου Χαμομήλι 'MastihaShop' 140gr
Χαλβάς Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Κουραμπιεδάκι Ν. Καρβάλης με Αμύγδαλα 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 270gr
Υποβρύχιο Μαστίχα με Βύσσινο 'MastihaShop' 100gr
Χαλβάς Αμυγδάλου Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Παραδοσιακή Μαστιχόπιτα 'MastihaShop' 80gr
Βιολογικές Νιφάδες Βρώμης Ολικής Άλεσης 'Βιοαγρός' 500gr
Βιολογικά Μπραν Στικς 'Βιοαγρός' 250gr
Μέλι Ακακίας με Τρούφα TROUFAPLUS 120gr
Γλυκό Κουταλιού Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Λάδι Μαύρης Τρούφας «TROUFAPLUS» 60ml
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 380gr
Βιολογικά Κουλουράκια Βρώμης με Μέλι 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 150gr
Μπισκότα Βουτύρου Αμύγδαλο & Μαστιχέλαιο 'Mastihashop' 120gr
Μπισκότα Βουτύρου Χαμομήλι 'MastihaShop' 140gr
Χαλβάς Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Κουραμπιεδάκι Ν. Καρβάλης με Αμύγδαλα 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 270gr
Υποβρύχιο Μαστίχα με Βύσσινο 'MastihaShop' 100gr
Χαλβάς Αμυγδάλου Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Παραδοσιακή Μαστιχόπιτα 'MastihaShop' 80gr
6.30€
Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χίου με Μαστίχα Χίου
Περιέχει: ζάχαρη, αμύγδαλα (40%), μαστιχόνερο (7%),φυτικές ίνες, μαστιχέλαιο Χίου (0,03%), φυσικά αρώματα
Το παραδοσιακό γλυκό αυτό είναι ένα απολαυστικό κέρασμα με άρωμα και γεύση.
Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χίου με Μαστίχα Χίου ‘Citrus’ 100gr
Παραδοσιακό γνωστό κέρασμα των γάμων της Χίου, συνοδευόμενο από χειροποίητη σουμάδα. Παρασκευάζεται από άσπρα αμύγδαλα, μαρέγκα και πικραμύγδαλο για το άρωμα.