Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χίου με Πορτοκάλι ‘Citrus’ 100gr
Παραδοσιακό γνωστό κέρασμα των γάμων της Χίου, συνοδευόμενο από χειροποίητη σουμάδα. Παρασκευάζεται από άσπρα αμύγδαλα, μαρέγκα και πικραμύγδαλο για το άρωμα.
Βιολογικό κρασί ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΣ ΛΕΥΚΟΣ' Π.Γ.Ε. 'ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ' 750ml
Βιολογική Σκόνη Μάτσα 'Βιοαγρος' 50gr
Γλυκό του κουταλιού ΚΟΥΜ-ΚΟΥΑΤ 'CORFU SPIRIT' 600gr
Μαρμελάδα Cranberry 'CORFU SPIRIT' 250gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης Καπνιστή Πάπρικα 'Συκοφάγος' 180gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Φιστίκι Αιγίνης 'Συκοφάγος' 180gr
Λάδι Μαύρης Τρούφας «TROUFAPLUS» 60ml
Βιολογική Σταφίδα Σουλτανίνα Νεμέας "Γεωμπρές" 200gr
Γλυκό Κουταλιού Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
After shave οξυγόνωσης με Μαστίχα 'MastihaShop' 100 ml
Βούτυρο Μαύρης Τρούφας TROUFAPLUS 80gr
Χειροποίητη Μαρμελάδα Χιώτικου Μανταρινιού 'CITRUS' 380gr
Μέλι Ακακίας με Τρούφα TROUFAPLUS 120gr
Βιολογικοί Ανάμεικτοι Ξηροί Καρποί 'Βιοαγρος' 200gr
Χαλβάς Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Βιολογικό κρασί ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΣ ΛΕΥΚΟΣ' Π.Γ.Ε. 'ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ' 750ml
Βιολογική Σκόνη Μάτσα 'Βιοαγρος' 50gr
Γλυκό του κουταλιού ΚΟΥΜ-ΚΟΥΑΤ 'CORFU SPIRIT' 600gr
Μαρμελάδα Cranberry 'CORFU SPIRIT' 250gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης Καπνιστή Πάπρικα 'Συκοφάγος' 180gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Φιστίκι Αιγίνης 'Συκοφάγος' 180gr
Λάδι Μαύρης Τρούφας «TROUFAPLUS» 60ml
Βιολογική Σταφίδα Σουλτανίνα Νεμέας "Γεωμπρές" 200gr
Γλυκό Κουταλιού Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
After shave οξυγόνωσης με Μαστίχα 'MastihaShop' 100 ml
Βούτυρο Μαύρης Τρούφας TROUFAPLUS 80gr
Χειροποίητη Μαρμελάδα Χιώτικου Μανταρινιού 'CITRUS' 380gr
Μέλι Ακακίας με Τρούφα TROUFAPLUS 120gr
Βιολογικοί Ανάμεικτοι Ξηροί Καρποί 'Βιοαγρος' 200gr
Χαλβάς Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
6.00€
Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χίου με Πορτοκάλι
Περιέχει: ζάχαρη, αμύγδαλα (40%), πούλπα πορτοκάλι (12%), φυτικές ίνες, σορβικό κάλιο
Το παραδοσιακό γλυκό αυτό είναι ένα απολαυστικό κέρασμα με άρωμα και γεύση.
Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χίου με Πορτοκάλι ‘Citrus’ 100gr
Παραδοσιακό γνωστό κέρασμα των γάμων της Χίου, συνοδευόμενο από χειροποίητη σουμάδα. Παρασκευάζεται από άσπρα αμύγδαλα, μαρέγκα και πικραμύγδαλο για το άρωμα.