Ελληνικό Πλευρώτους σε λάδι από το ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
Συστατικά: 260 γραμμάρια από μανιτάρι, ελαιόλαδο, αλάτι και ξύδι.
Διατροφικοί ισχυρισμοί:
- Χωρίς Σάκχαρα
- Πηγή Εδώδιμων ινών
Η ανάγκη διατήρησης των μανιταριών για μεγάλο χρονικό διάστημα,οδήγησε στη συντήρησή τους σε λάδι. Σήμερα βέβαια, τα μανιτάρια σε λάδι αποτελούν ένα gourmet μεζεδάκι, χωρίς συντηρητικά και χωρίς απώλεια της μεγάλης βιολογικής τους αξίας.
Πρόκειται για μία μανιταρολιχουδιά, που μπορεί να ανασυρθεί ανά πάσα στιγμή από το ντουλάπι και να συνοδεύσει με εξαιρετικό τρόπο το ουζάκι,το τσίπουρο ή το κρασάκι σας.
Το πλευρώτους σε λάδι του Μουσείου είναι έτοιμο για κατανάλωση και έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής (18-24 μήνες).
Η μοναδική του συσκευασία δεν είναι τυχαία.
Έχει το σχήμα του κορυφαίου μανιταριού, του Βωλίτη!
Ένας… «φόρος τιμής» στο εξαιρετικό αυτό μανιτάρι, με την αξεπέραστη γεύση και τις άπειρες χρήσεις.
ENGLISH
Χειροποίητη Μαρμελάδα Χιώτικου Μανταρινιού 'CITRUS' 250gr
Βιολογικό Καύκαλο με Κριθάρι 'Ντουρουντούς' 600gr
Μαρμελάδα Ντομάτα 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογική Μπουκίτσα Βρώμης Χ/Α 'Ντουρουντούς' 330gr
Μέλι Ακακίας με Τρούφα TROUFAPLUS 120gr
Χειροποίητος Παραδοσιακός Χαλβάς Αμυγδάλου με Χαρουπόμελο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Σάλτσα Τρούφας (10%) «TROUFAPLUS» 80gr 

