Αφυδατωμένος Ελληνικός Άγριος Βωλίτης (Βασιλομανίταρο – Porcini) από το ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
Διατροφικοί ισχυρισμοί:
- Υψηλή περιεκτικότητα σε Εδώδιμες ίνες
- Υψηλή περιεκτικότητα σε Πρωτεΐνες
- Χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο
- Χαμηλά Λιπαρά
H χρήση αφυδατωμένων μανιταριών στην κουζίνα σας, συνδέεται με μια σειρά πλεονεκτημάτων που προσφέρουν, με μόνη προϋπόθεση η αποξήρανση τους να έχει γίνει με τον ενδεδειγμένο τρόπο.
Ας δούμε κάποια από αυτά:
• Τα αρώματα τους όχι απλά διατηρούνται, αλλά είναι εντονότερα από εκείνα των φρέσκων μανιταριών.
• Οι διατροφικές και θεραπευτικές τους ιδιότητες μένουν αναλλοίωτες.
• Ιδιαίτερα τα άγρια μανιτάρια, είναι διαθέσιμα όλες τις εποχές του χρόνου, και όχι μόνο κατά την πολύ μικρή περίοδο στην οποία καρποφορούν.
• Είναι εύχρηστα και διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα (μέχρι και δύο χρόνια), χωρίς την παραμικρή φυσική ή διατροφική αλλοίωση.
• Δεν περιέχουν ίχνος συντηρητικών ουσιών.
Οδηγίες μαγειρέματος:
συνέχεια μαγειρεύονται όπως τα φρέσκα, ενώ το νερό ή το κρασί που μένει μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μαγειρική σας
ENGLISH
Σάλτσα Ντομάτα με Μελιτζάνα 'ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ' 380gr
Βιολογικό Κύμινο Αλεσμένο 'SPICE ME' 30gr
Βάλσαμο Σώματος 'Oriental Essence' 200gr
Βιολογικά Αμπελόφυλλα από Σουλτανίνα 'Βιοαγρός' 420gr
Κλασσικός Χαλβάς με Χαρουπόμελο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Παστέλι με Αμύγδαλα & Σύκο 'CORFU SPIRIT' 70gr 

