Διατροφική Δήλωση ανά 100gr
Ενέργεια 1407 kJ / 335 kcal
Λιπαρά 2.0g
Υδατάνθρακες 75.9g
Πρωτεΐνες 8.2g
Χρήση: Οι σπόροι σίκαλης μαγειρεύονται όπως το ρύζι, με νερό ή γάλα. Αν θέλετε να τους καταναλώσετε άμεσα, μπορείτε να τους βράσετε μέσα σε γάλα, μέχρι να δημιουργηθεί ένας χυλός. Ο χρόνος βρασμού είναι 30-40′ οπότε μπορείτε να τους ετοιμάσετε από το βράδυ. Βάλτε τους σε μπολ και προσθέστε μέλι και κανέλα. Διαφορετικά, βράστε μια ποσότητα σπόρων, βάλτε τους στο ψυγείο και ραντίστε με 2-3 κουταλιές τη φρουτοσαλάτα σας (σκέτη ή με γιαούρτι).
ENGLISH
Μαρμελάδα Φραγκόσυκο 'CORFU SPIRIT' 250gr
Μπάρα Ενέργειας με Μέλι & Ταχίνι Χ/Ζ 'Wish Bars' 28τεμ Χ 25gr
Παραδοσιακή Μαστιχόπιτα 'MastihaShop' 80gr
Χειροποίητος Παραδοσιακός Χαλβάς Αμύγδαλο & Cranberry 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Μαρμελάδα Cranberry 'CORFU SPIRIT' 250gr
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Σοκολάτα Γάλακτος Χ/Ζ με Γανόδερμα & Σαφράν ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 10X100g
Βιολογικά Κράνμπερι Αποξηραμένα Χ/Ζ 'Βιοαγρός' 150gr
Ολόκληρες Μαύρες Τρούφες TROUFAPLUS 30gr
Κουραμπιεδάκι Ν. Καρβάλης με Αμύγδαλα 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 270gr
Γλυκό Κουταλιού Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Χειροποίητο Γούρι με Καρδιά
Μαρμελάδα Μανταρίνι με Ουίσκι 'JUKEROS' 250 gr
Σοκολάτα Γάλακτος με Μαύρη Τρομπέτα ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 100gr
Βιολογικός Ελληνικός Πολτός Σκόρδου 'ΕΚΛΕΚΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ' 115gr
Τσάτνεϊ Καραμελωμένων Κρεμμυδιών με Βαλσαμικό Ξύδι 'JUKEROS' 250 gr
Χαλβάς Αμυγδάλου με Χαρουπόμελο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Βιολογικά Αμπελόφυλλα από Σουλτανίνα 'Βιοαγρός' 420gr 


