Διατροφική Δήλωση ανά 100gr
Ενέργεια 1407 kJ / 335 kcal
Λιπαρά 2.0g
Υδατάνθρακες 75.9g
Πρωτεΐνες 8.2g
Χρήση: Οι σπόροι σίκαλης μαγειρεύονται όπως το ρύζι, με νερό ή γάλα. Αν θέλετε να τους καταναλώσετε άμεσα, μπορείτε να τους βράσετε μέσα σε γάλα, μέχρι να δημιουργηθεί ένας χυλός. Ο χρόνος βρασμού είναι 30-40′ οπότε μπορείτε να τους ετοιμάσετε από το βράδυ. Βάλτε τους σε μπολ και προσθέστε μέλι και κανέλα. Διαφορετικά, βράστε μια ποσότητα σπόρων, βάλτε τους στο ψυγείο και ραντίστε με 2-3 κουταλιές τη φρουτοσαλάτα σας (σκέτη ή με γιαούρτι).
ENGLISH
Βιολογική Σκελίδα Σκόρδου σε Άλμη 'ΕΚΛΕΚΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ' 100gr
Μέλι Ακακίας με Τρούφα TROUFAPLUS 120gr
Βιολογικό Καρυδέλαιο ‘Medi Oils’ 100ml
Φυσικά Καλλυντικά & Θεραπείες. Από την Αρχαία Ελλάδα και το Βυζάντιο έως Σήμερα' Δημήτρη Καλλιμάνη
MASTIHA CUISINE - Δημιουργίες με Μαστίχα
Μαρμελάδα Φράουλα 'ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ' 380gr
Βιολογικό 'Χαρουπάκι' με Φυστίκι 'Ντουρουντούς' 230gr
Βιολογική Αχιλλέα ή Αχίλλεια 'Βιοδώρος Γαία' 40gr
Γλυκό Κουταλιού Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr 


