Διατροφική Δήλωση ανά 100gr
Ενέργεια 1407 kJ / 335 kcal
Λιπαρά 2.0g
Υδατάνθρακες 75.9g
Πρωτεΐνες 8.2g
Χρήση: Οι σπόροι σίκαλης μαγειρεύονται όπως το ρύζι, με νερό ή γάλα. Αν θέλετε να τους καταναλώσετε άμεσα, μπορείτε να τους βράσετε μέσα σε γάλα, μέχρι να δημιουργηθεί ένας χυλός. Ο χρόνος βρασμού είναι 30-40′ οπότε μπορείτε να τους ετοιμάσετε από το βράδυ. Βάλτε τους σε μπολ και προσθέστε μέλι και κανέλα. Διαφορετικά, βράστε μια ποσότητα σπόρων, βάλτε τους στο ψυγείο και ραντίστε με 2-3 κουταλιές τη φρουτοσαλάτα σας (σκέτη ή με γιαούρτι).
ENGLISH
Βιολογικό Μέλι Ερείκης Σουσούρα 'Άβατον' 400gr
Βούτυρο Μαύρης Τρούφας TROUFAPLUS 80gr
Βιολογικά Τσιπς Καρύδας Ψημένα 'Βιοαγρός' 200gr
Μαρμελάδα Cranberry 'CORFU SPIRIT' 250gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Πορτοκάλι 'Συκοφάγος' 180gr
Αλεύρι Καρύδας 'Βιοαγρός' 250gr
Άλειμμα Μελιού με Μαστίχα Χίου 'MastihaShop' 400gr
Πορτσίνι & Τρούφα Πατέ TROUFAPLUS 85gr
Λάδι Λευκής Πολύτιμης Τρούφας «TROUFAPLUS» 60ml
Κουραμπιεδάκι Ν. Καρβάλης με Αμύγδαλα και Μαστίχα Χίου 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 270gr 

