Διατροφική Δήλωση ανά 100gr
Ενέργεια 1407 kJ / 335 kcal
Λιπαρά 2.0g
Υδατάνθρακες 75.9g
Πρωτεΐνες 8.2g
Χρήση: Οι σπόροι σίκαλης μαγειρεύονται όπως το ρύζι, με νερό ή γάλα. Αν θέλετε να τους καταναλώσετε άμεσα, μπορείτε να τους βράσετε μέσα σε γάλα, μέχρι να δημιουργηθεί ένας χυλός. Ο χρόνος βρασμού είναι 30-40′ οπότε μπορείτε να τους ετοιμάσετε από το βράδυ. Βάλτε τους σε μπολ και προσθέστε μέλι και κανέλα. Διαφορετικά, βράστε μια ποσότητα σπόρων, βάλτε τους στο ψυγείο και ραντίστε με 2-3 κουταλιές τη φρουτοσαλάτα σας (σκέτη ή με γιαούρτι).
ENGLISH
Βιολογικό Χαρουπόμελο Creta Carob 350gr
Παραδοσιακή Χαλβαδόπιτα με Φιστίκι και Μαστίχα Χίου 'MastihaShop' 80 gr
Βούτυρο Λευκής Τρούφας TROUFAPLUS 80gr
Σοκολάτα Γάλακτος με Αμανίτη ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 100gr
Βιολογικός Ηλιόσπορος Ψίχα 'Βιοαγρός' 500gr
Βιολογικά Φασόλια Μπαρμπούνια 'Βιοαγρός' 350gr
Αλάτι με Τρούφα 'TROUFAPLUS' 30gr
Σάλτσα Τρούφας (10%) «TROUFAPLUS» 80gr
Βιολογικά Φασόλια Κόκκινα 'Εύφορη Γη' OLA-BIO 500gr
Πορτσίνι & Τρούφα Πατέ TROUFAPLUS 85gr
Βιολογικές Φακές ‘Εύφορη Γη’ OLA-BIO 500gr
Μαρμελάδα Φραγκόσυκο 'CORFU SPIRIT' 250gr
Μέλι Ακακίας με Τρούφα TROUFAPLUS 120gr 


