Βιολογική Τριγωνέλλα ‘OLA-BIO’ 40gr σκόνη.
Βιολογικό Σκόρδο Σκόνη 'SPICE ME' 40gr
Βιολογική Κανέλα Κεϋλάνης Ξυλάκι 'OLA-BIO' 50gr
Χαλβάς Αμυγδάλου με Χαρουπόμελο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Βιολογικός Τραχανάς Γλυκός 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 500gr
Βιολογικές Ελιές Πράσινες με Πιπεριά 'Βιοαγρός' 300gr
Βιολογικό Θυμάρι 'Άρωμα Φύσης' 40gr
Βιολογικό Πλιγούρι 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 500gr
Μπάρα Ενέργειας με Μέλι & Cranberry 'Wish Bars' 28τεμ Χ 25g
Βιολογικό Σκόρδο Σκόνη 'SPICE ME' 40gr
Βιολογική Κανέλα Κεϋλάνης Ξυλάκι 'OLA-BIO' 50gr
Χαλβάς Αμυγδάλου με Χαρουπόμελο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Βιολογικός Τραχανάς Γλυκός 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 500gr
Βιολογικές Ελιές Πράσινες με Πιπεριά 'Βιοαγρός' 300gr
Βιολογικό Θυμάρι 'Άρωμα Φύσης' 40gr
Βιολογικό Πλιγούρι 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 500gr
Μπάρα Ενέργειας με Μέλι & Cranberry 'Wish Bars' 28τεμ Χ 25g
1.75€
Τριγωνέλλα..το βότανο της αθανασίας
Η τριγωνέλλα είναι βότανο με τεράστια ιστορία και ευεργετικές ιδιότητες με καταγωγή την Ινδία. Σήμερα το συναντάμε στην Β. Αφρική και στην περιοχή της Μεσογείου καθώς και στην Ελλάδα.
Οι σπόροι της τριγωνέλλας που αλέθονται για να γίνουν σκόνη αποτελούν πλούσια πηγή από πρωτεΐνες, ασβέστιο, κάλιο, σίδηρο και βιταμίνες Α, Β και C. Χαρακτηριστικό της γνώρισμα είναι η στυφή και πικρή γεύση της. Ως μπαχαρικό συνοδεύει όλα τα μαγειρεμένα λαχανικά, όπως στις πατάτες, στο κουνουπίδι, στα κολοκυθάκια, στις μελιτζάνες και στις πιπεριές,
Επίσης είναι ιδανικό στην γεύση, στο κοτόπουλο, στο χοιρινό, στο μοσχάρι, καθώς και στα όσπρια, όπως στις φακές.
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως συμπλήρωμα στην καθημερινή σας διατροφή, με το να βάλετε δύο κουταλάκια του γλυκού την ημέρα στο γιαούρτι, τον χυμό φρούτων ή το smoothie σας.