Βιολογική Τριγωνέλλα ‘OLA-BIO’ 40gr σκόνη.
Χειροποίητος Παραδοσιακός Χαλβάς Αμύγδαλο & Cranberry 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Χαλβάς Αμυγδάλου με Χαρουπόμελο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Αλάτι Ψιλό Μεσολογγίου σε Αλατιέρα 'Βιοαγρος' 380gr
Βιολογικός Τραχανάς Γλυκός 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 500gr
Πορτσίνι & Τρούφα Πατέ TROUFAPLUS 85gr
Χαλβάς Κλασσικός με Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής Άλεσης 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Χαρουπολάτα αντί για Σοκολάτα 'Naturel' 24 τεμ Χ 45gr
Χειροποίητος Παραδοσιακός Χαλβάς Αμύγδαλο & Cranberry 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Χαλβάς Αμυγδάλου με Χαρουπόμελο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Αλάτι Ψιλό Μεσολογγίου σε Αλατιέρα 'Βιοαγρος' 380gr
Βιολογικός Τραχανάς Γλυκός 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 500gr
Πορτσίνι & Τρούφα Πατέ TROUFAPLUS 85gr
Χαλβάς Κλασσικός με Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής Άλεσης 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Χαρουπολάτα αντί για Σοκολάτα 'Naturel' 24 τεμ Χ 45gr
1.75€
Τριγωνέλλα..το βότανο της αθανασίας
Η τριγωνέλλα είναι βότανο με τεράστια ιστορία και ευεργετικές ιδιότητες με καταγωγή την Ινδία. Σήμερα το συναντάμε στην Β. Αφρική και στην περιοχή της Μεσογείου καθώς και στην Ελλάδα.
Οι σπόροι της τριγωνέλλας που αλέθονται για να γίνουν σκόνη αποτελούν πλούσια πηγή από πρωτεΐνες, ασβέστιο, κάλιο, σίδηρο και βιταμίνες Α, Β και C. Χαρακτηριστικό της γνώρισμα είναι η στυφή και πικρή γεύση της. Ως μπαχαρικό συνοδεύει όλα τα μαγειρεμένα λαχανικά, όπως στις πατάτες, στο κουνουπίδι, στα κολοκυθάκια, στις μελιτζάνες και στις πιπεριές,
Επίσης είναι ιδανικό στην γεύση, στο κοτόπουλο, στο χοιρινό, στο μοσχάρι, καθώς και στα όσπρια, όπως στις φακές.
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως συμπλήρωμα στην καθημερινή σας διατροφή, με το να βάλετε δύο κουταλάκια του γλυκού την ημέρα στο γιαούρτι, τον χυμό φρούτων ή το smoothie σας.