Η εταιρεία ΟΙΚΟΠΑΛ παρασκευάζει τον ξινό τραχανά ολικής άλεσης από ελληνικό, πρόβειο, βιολογικό γιαούρτι και ελληνικό, βιολογικό αλεύρι ολικής άλεσης από σκληρό σιτάρι.
Τα παραπάνω συστατικά ζυμώνονται, τρίβονται παραδοσιακά στο χέρι και στη συνέχεια ξηραίνονται σε ειδικού τύπου ξηραντήριο στην κατάλληλη θερμοκρασία.

Βιολογικά Ζυμαρικά Konjac Σπαγγέτι 'Magic Diet Pasta Bioagros' 250gr
Αλάτι Κρυσταλλικό Χονδρό Ιμαλαΐων 'Βιοαγρός' 1kg
Βιολογικό Σπαγγέτι Ντίνκελ Ολικής PastaMania OLA-BIO 500gr
Αλάτι Βράχων Κυθήρων 'KALIMERA PRODUCTS' 6Κgr
Βιολογικές Βίδες Ρεβυθάλευρου Χωρίς Γλουτένη ΒΙΟΑΓΡΟΣ 250gr 





