Η εταιρεία ΟΙΚΟΠΑΛ παρασκευάζει τον ξινό τραχανά ολικής άλεσης από ελληνικό, πρόβειο, βιολογικό γιαούρτι και ελληνικό, βιολογικό αλεύρι ολικής άλεσης από σκληρό σιτάρι.
Τα παραπάνω συστατικά ζυμώνονται, τρίβονται παραδοσιακά στο χέρι και στη συνέχεια ξηραίνονται σε ειδικού τύπου ξηραντήριο στην κατάλληλη θερμοκρασία.

Βιολογικές Πέννες Τουταγχαμών 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 400gr
Κουκιά Μαριναρισμένα σε Λάδι 'MastihaShop' 185gr
Βιολογικός Ηλιόσπορος Ψίχα 'Βιοαγρός' 500gr
Βιολογικό Σπαγγέτι Ντίνκελ PastaMania OLA-BIO 500gr 





