Βιολογικό Φουντουκοβούτυρο Eλληνικό ωμό RAW ‘Medi oils’ 215ml από τα Γρεβενά
| ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
| Χώρα | ΕΛΛΑΔΑ |
| Συστατικά | ωμά, ελληνικά, βιολογικά, φουντούκια |
|
|
. |
Ατομική Μαρμελάδα Βερίκοκο με Στέβια HORECA 60x30gr
Βιολογικά Κράνμπερι Αποξηραμένα Χ/Ζ 'Βιοαγρός' 150gr
Βιολογικά Κουλουράκια Βρώμης με Μέλι 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 150gr
After shave οξυγόνωσης με Μαστίχα 'MastihaShop' 100 ml
Energizing Γαλάκτωμα Σώματος Μανταρίνι & Βασιλικός 50ml HORECA
Τσίχλα Μαστίχας Χίου ΕΛΜΑ Τριαντάφυλλο SF BL D10
Βιολογικό Άλειμμα Φράουλα 100% Φρούτο Χ/Ζ 'ΓΕΩΔΗ' 2Χ225gr
Τσίχλα Μαστίχας Χίου ΕΛΜΑ Cappuccino SF BL D10
Βιολογική Σοκολάτα Kakau Worship - Pure 100% 75gr x13
Ελαφρύ Άλειμμα Φράουλα 100% Φρούτο Χ/Ζ 'ΓΕΩΔΗ' 2Χ270gr
Τσίχλα Μαστίχας Χίου ΕΛΜΑ Sugar Free BL D20
Βιολογικό Αμυγδαλοβούτυρο Ελληνικό 'OLA-BIO' 250gr
Ατομική Μαρμελάδα Βερίκοκο με Στέβια HORECA 60x30gr
Βιολογικά Κράνμπερι Αποξηραμένα Χ/Ζ 'Βιοαγρός' 150gr
Βιολογικά Κουλουράκια Βρώμης με Μέλι 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 150gr
After shave οξυγόνωσης με Μαστίχα 'MastihaShop' 100 ml
Energizing Γαλάκτωμα Σώματος Μανταρίνι & Βασιλικός 50ml HORECA
Τσίχλα Μαστίχας Χίου ΕΛΜΑ Τριαντάφυλλο SF BL D10
Βιολογικό Άλειμμα Φράουλα 100% Φρούτο Χ/Ζ 'ΓΕΩΔΗ' 2Χ225gr
Τσίχλα Μαστίχας Χίου ΕΛΜΑ Cappuccino SF BL D10
Βιολογική Σοκολάτα Kakau Worship - Pure 100% 75gr x13
Ελαφρύ Άλειμμα Φράουλα 100% Φρούτο Χ/Ζ 'ΓΕΩΔΗ' 2Χ270gr
Τσίχλα Μαστίχας Χίου ΕΛΜΑ Sugar Free BL D20
Βιολογικό Αμυγδαλοβούτυρο Ελληνικό 'OLA-BIO' 250gr
8.99€
Ένα φυσικά επεξεργασμένο προϊόν από ωμά, ελληνικά, βιολογικά, φουντούκια. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, αλατιού και συντηρητικών.
Έχει κρεμώδη υφή και πλούσια γεύση χωρίς γλουτένη και λακτόζη.
Το βούτυρο φουντουκιού είναι ιδανικό για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή γιατί περιέχει φυλλικό οξύ, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και βιταμίνη Ε. Επίσης είναι πλούσιο σε σίδηρο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, ασβέστιο και φυτικές ίνες
Βιολογικό Φουντουκοβούτυρο Eλληνικό ωμό RAW ‘Medi oils’ 215ml από τα Γρεβενά
| ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
| Χώρα | ΕΛΛΑΔΑ |
| Συστατικά | ωμά, ελληνικά, βιολογικά, φουντούκια |
|
|
. |