Μετά τη συγκομιδή, οι καρποί ανοίγονται και αφαιρούνται οι σπόροι. Στη συνέχεια ξηραίνονται, καθαρίζονται και ψήνονται ελαφρώς, θρυμματίζονται και καθαρίζονται ξανά. Οι θρυμματισμένοι κόκκοι αλκαλοποιούνται με την προσθήκη καλίου, στη συνέχεια ψήνονται, ψύχονται και αλέθονται. Το αποτέλεσμα είναι η μάζα κακάο. Η μάζα κακάο θα πατηθεί έως ότου η περιεκτικότητα σε λίπος ανέρχεται στα επιθυμητά επίπεδα. Εκτός από το διαχωρισμένο βούτυρο κακάο παραμένει η στερεά μορφή που αλέθεται και μας δίνει το υπέροχο κακάο σκόνη. Πίνεται σαν ρόφημα σκέτο ή με γάλα ζεστό ή κρύο. Είναι ιδανικό για ζαχαροπλαστική.
Βιολογικό Κακάο 1% Λιπαρά ‘Βιοαγρός’ 200γρ
5.47€
Βιολογική σκόνη κακάο
ΑΠΟΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ 1% ΛΙΠΑΡΑ
Ιδανικό για ένα θρεπτικό ρόφημα, κρύο ή ζεστό. Αποτελεί βασικό συστατικό για την ζαχαροπλαστική σε κέικ, τσουρέκια και γλυκά.
ENGLISH
Κουραμπιές Ν. Καρβάλης με Ολόκληρα Αμύγδαλα 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 200gr
Βιολογικό Λευκό Κρασί 'ΛΥΚΟΒΟΥΝΟ' Π.Γ.Ε 'ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ' 750ml
Βιολογικά Φασόλια Γίγαντες 'Βιοαγρός' 400gr
Βιολογικά Ρεβύθια Χονδρά ‘Εύφορη Γη’ OLA-BIO 500gr
Μαρμελάδα Σύκο 'CORFU SPIRIT' 250gr
Τσάτνεϊ Δαμάσκηνο 'JUKEROS' 250 gr
Βιολογικές Ελιές Καλαμών Χωρίς Αλάτι ΑΝΕΣΤΑΚΟΣ 250gr
Γλυκό Κουταλιού Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογικές Ελιές Πράσινες με Πιπεριά 'Βιοαγρός' 300gr
Πάστα Σύκου με Μέλι και Τσάι 'MastihaShop' 230 gr
Χαλβάς Αμυγδάλου Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Τσάτνεϊ Φράουλας Με Μαύρο Πιπέρι Και Ξύδι Βαλσαμικό 'JUKEROS' 250 gr
Υποβρύχιο Μαστίχας 'MastihaShop' 300 gr
Μαρμελάδα Δαμάσκηνο με Ροδόνερο 'JUKEROS' 250 gr
Βιολογικό Μαύρο Πιπέρι Ολόκληρο 'SPICE ME' 25gr
Γλυκό του κουταλιού ΚΟΥΜ-ΚΟΥΑΤ 'CORFU SPIRIT' 600gr
Μαρμελάδα Φραγκόσυκο 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογικό Πίτουρο Βρώμης 'Βιοαγρός' 600gr
Σοκολάτα Γάλακτος με Μαύρη Τρομπέτα ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 100gr
Βιολογικό Σαλέπι Χωρίς Ζάχαρη 'Βιοαγρός' 12gr 



