Το Βιολογικό Μέλι από Κωνοφόρα Άνθη ‘Άβατον’ συλλέγεται από τα δάση της Χαλκιδικής.
Το Μελισσοκομείο δραστηριοποιείται σε περιοχές όπου μπορεί να παράγει μόνον Βιολογικό πιστοποιημένο μέλι.
Στον Χολομώντα Χαλκιδικής, στο Άγιο όρος, Στο Μπέλες, Στη Θάσο και Στο Μαίναλο της Πελοποννήσου.
Οι μέλισσες μεταφέρονται από περιοχή σε περιοχή όπου ανάλογα με την εποχή εκεί όπου βρίσκονται τα μελισσοκομικά φυτά σε περίοδο άνθισης.
Έτσι οι μέλισσες βρίσκουν μόνες τους την τροφή χωρίς να έχουν την ανάγκη της τροφοδοσίας από τον άνθρωπο. Η εναλλαγή από γυρεοδοτικά φυτά σε μελιτογόνα και τανάπαλιν εξασφαλίζει ανάπτυξη στο σμήνος, αλλά και παραγωγή υψηλής ποιότητας στον μελισσοκόμο.
Η εταιρία ABATON έχει διπλή έδρα στην Χαλκιδική και στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης. Αν και είναι μελισσοκόμοι πολλές γενιές πίσω στον χρόνο η εταιρία ιδρύθηκε επίσημα το 1990 και πήρε το όνομά της από τις άβατες περιοχές της ελληνικής υπαίθρου τις οποίες επισκέπτονται για να συλλέγουν το μέλι.
ENGLISH
Χειροποίητη Μαρμελάδα Χίου Καρπούζι & Άρωμα Πικραμύγδαλου 'CITRUS' 250gr
Σάλτσα Τρούφας (10%) «TROUFAPLUS» 80gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Πορτοκάλι 'Συκοφάγος' 180gr
Μαρμελάδα Φράουλα 'MastihaShop' 230 gr
Βιολογικό Ερυθρό Κρασί 'ΜΑΥΡΟΥΔΙ' Π.Γ.Ε 'ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ' 750ml
Βιολογικό Πλιγούρι 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 500gr
Βιολογικός Τραχανάς Γλυκός 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 500gr
Βιολογική Πρόπολη σε Σπρέι Junior 'ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ' 30ml
Βιολογικό Μέλι Καστανιάς 'Άβατον' 400gr 


