Βιολογικό Μαύρο Σκόρδο 2 Βολβοί ‘ΓΝΗΣΙΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ’, 100% Ελληνικό προϊόν
Συστατικά: Βιολογικό σκόρδο*
Βιολογικό Ζείδωρο Παξιμάδι με Δίκοκκο Σιτάρι 'Ντουρουντούς' 350gr
Απολεπιστική Κρέμα από Έκκριμα Σαλιγκαριών Panacea 3 'SPA Collection' 30ml
Βούτυρο Λευκής Τρούφας TROUFAPLUS 80gr
Ψιλοκομμένη Τρούφα TROUFAPLUS 40gr
Αλάτι Κρυσταλλικό Ιμαλαΐων σε Αλατιέρα 'Βιοαγρός' 250gr
Κουραμπιεδάκι Ν. Καρβάλης με Αμύγδαλα και Μαστίχα Χίου 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 270gr
Πορτσίνι & Τρούφα Πατέ TROUFAPLUS 85gr
Ελαφρύ Γλυκό Κουταλιού Σταφύλι με Στέβια ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 450gr
Βιολογικά Αμπελόφυλλα από Σουλτανίνα 'Βιοαγρός' 420gr
Βιολογικό Αλεύρι Αμυγδάλου 'Βιοαγρός' 250gr
Βιολογική Σταφίδα Σουλτανίνα Νεμέας "Γεωμπρές" 200gr
Βιολογικό Μέλι Καστανιάς "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ" 450g
Μαρμελάδα Φράουλα 'ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ' 380gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Πορτοκάλι 'Συκοφάγος' 180gr
Μαρμελάδα Φράουλα με Ρούμι και Καστανή Ζάχαρη 'JUKEROS' 250 gr
Βιολογικό Ζείδωρο Παξιμάδι με Δίκοκκο Σιτάρι 'Ντουρουντούς' 350gr
Απολεπιστική Κρέμα από Έκκριμα Σαλιγκαριών Panacea 3 'SPA Collection' 30ml
Βούτυρο Λευκής Τρούφας TROUFAPLUS 80gr
Ψιλοκομμένη Τρούφα TROUFAPLUS 40gr
Αλάτι Κρυσταλλικό Ιμαλαΐων σε Αλατιέρα 'Βιοαγρός' 250gr
Κουραμπιεδάκι Ν. Καρβάλης με Αμύγδαλα και Μαστίχα Χίου 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 270gr
Πορτσίνι & Τρούφα Πατέ TROUFAPLUS 85gr
Ελαφρύ Γλυκό Κουταλιού Σταφύλι με Στέβια ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 450gr
Βιολογικά Αμπελόφυλλα από Σουλτανίνα 'Βιοαγρός' 420gr
Βιολογικό Αλεύρι Αμυγδάλου 'Βιοαγρός' 250gr
Βιολογική Σταφίδα Σουλτανίνα Νεμέας "Γεωμπρές" 200gr
Βιολογικό Μέλι Καστανιάς "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ" 450g
Μαρμελάδα Φράουλα 'ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ' 380gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Πορτοκάλι 'Συκοφάγος' 180gr
Μαρμελάδα Φράουλα με Ρούμι και Καστανή Ζάχαρη 'JUKEROS' 250 gr
6.40€
Βιολογικό Μαύρο Σκόρδο πολύμηνης ωρίμανσης που κάνει τα πιάτα μας να μοιάζουν με αστέρι Michelin ✪
✔️ Γλυκιά umami γεύση & καπνιστό άρωμα
✔️ Συσκευασία με 2 Βολβούς
✔️ Χωρίς Συντηρητικά ή Πρόσθετα
✔️ Φτιαγμένο από Ελληνικό βιολογικό σκόρδο
✔️ Φυσική διαδικασία ωρίμανσης
Βιολογικό Μαύρο Σκόρδο 2 Βολβοί ‘ΓΝΗΣΙΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ’, 100% Ελληνικό προϊόν
Συστατικά: Βιολογικό σκόρδο*