Βιολογικό Ξινόμαυρο Κρασί Νάουσσα 2013 ΚΤΗΜΑ ΤΑΡΑΛΑ 750ml
Τύπος: Ερυθρό Ξηρό
Ποικιλία: Ξινόμαυρο Νάουσσα 2013
Αμπελώνας: Στη νοτιοανατολική πλαγιά του όρους Βέρμιο, υψόμετρο 300μ
στην περιοχή Πολλά Νερά, νομού Ημαθίας.
Εμφιάλωση: Στο οινοποιΐο μας, περιοχή Φυτεία, Ημαθίας.
Ωρίμανση: 14 μήνες σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια.
Αλκοολικός τίτλος : 13,5% vol
Παλαίωση : 12-15 χρόνια

Μαρμελάδα Σύκο 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογικό Μέλι Ανθέων και Δάσους "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ" 450g
Βιολογικό Φυστίκι Κελυφωτό 'Βιοαγρός' 200gr
Βιολογικό Μέλι Ανθέων και Δάσους "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ" 250g
Peel off Mαύρη Μάσκα με Mαστίχα Χίου & Άνθρακα 'MASTIHASHOP' 50ml
Βιολογικές 'Αμυγδαλομπουκίτσες' 'Ντουρουντούς' 230gr
Βιολογική Πρωτεΐνη Ρυζιού με Κακάο 'Βιολόγος' 500gr
Βιολογικά Κουλουράκια Βρώμης με Μέλι 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 150gr
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Μαρμελάδα Δαμάσκηνο με Ροδόνερο 'JUKEROS' 250 gr
Χειροποίητη Κεραμική Πιατέλα με Σπείρα
Βιολογική Πρωτεΐνη Αρακά με Κακάο 'Βιολόγος' 500gr
Υποβρύχιο Μαστίχα με Βύσσινο 'MastihaShop' 100gr
Μαρμελάδα Λεμόνι με Καραμελωμένο Ginger και Ροδοπέταλα 'JUKEROS' 250 gr
Άγριος Χρυσός Βωλίτης σε Λάδι ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 260gr
Σοκολάτα Γάλακτος με Μαύρη Τρομπέτα ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 100gr
Παστέλι με Αμύγδαλα & Σύκο 'CORFU SPIRIT' 70gr
Μπισκότα από Βελανίδι Κέας 'OAKMEAL' 300gr
Βιολογικό Αλεύρι Ντίνκελ Ολικής 'Βιοαγρός' 1kg
Βούτυρο Μαύρης Τρούφας TROUFAPLUS 80gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης Καπνιστή Πάπρικα 'Συκοφάγος' 180gr
Βιολογικά Κριτσίνια 5 Δημητριακών & Λιναρόσπορο ΟΙΚΟΠΑΛ 140gr
Βιολογικό Βότανο Βήχιο 'Άρωμα Φύσης' 30gr
Βιολογικοί Χουρμάδες Απύρηνοι 'Βιοαγρός' 200gr
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 380gr
Στριφτάρια Νηστίσιμα Χίου 'MastihaShop' 500gr
Κουραμπιεδάκι Ν. Καρβάλης με Αμύγδαλα 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 270gr
Βιολογικό Ρόφημα με Φασκόμηλο, Λουίζα & Κρόκο Κοζάνης 'Krocus Kozanis Products' 18gr
Βιολογικά Αποξηραμένα Μούρα Αρώνια 'Βιοαγρός' 100gr
Βιολογικά Φασόλια Γίγαντες 'Βιοαγρός' 400gr
Χαλβάς Αμυγδάλου με Χαρουπόμελο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Βιολογικά Τσιπς Καρύδας Ψημένα 'Βιοαγρός' 200gr 

