|
|||
Με αγάπη μεράκι και αυστηρά κριτήρια επιλέγονται τα καλύτερα σκληρά σιτάρια για να δημιουργηθεί το υπέροχο αυτό σιμιγδάλι με το οποίο φτιάχνονται τα ζυμαρικά PASTAMANIA.
Η εμπειρία τόσων ετών και η μεγάλη τους αναγνωρισιμότητα τα έχει φέρει στην πρώτη θέση της αγοράς βιολογικών προιόντων και σίγουρα στο πιάτο των σύγχρονων βιοκαταναλωτών.
Το Ντίνκελ είναι ένα από τα αρχαιότερα είδη σιταριού, η καλλιέργεια του οποίου γνώρισε μεγάλη ακμή, κυρίως κατά τον 10ο αιώνα στη Γερμανία. Χάρη στις χαμηλές απαιτήσεις φροντίδας κατά την καλλιέργειά του, έχει την ικανότητα να αναπτύσσεται στα πιο φτωχά εδάφη και στα πιο σκληρά κλίματα. Ως εκ τούτου, το Ντίνκελ κέρδισε γρήγορα μεγάλο μερίδιο της αγροτικής παραγωγής της Γερμανίας. Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής του γίνεται παραδοσιακά στην περιοχή Μπάουλαντ και στην περιοχή Άλμπ της Σουαβίας.
Μια δοκιμή θα σας πείσει.

Σοκολάτα Γάλακτος με Αμανίτη ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 100gr
Βιολογική Ελληνική Αμυγδαλόψιχα 'Βιοαγρός' 150gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Πορτοκάλι 'Συκοφάγος' 180gr
Χειροποίητος Παραδοσιακός Χαλβάς Σοκολάτα 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Βιολογικό Κριθαράκι Ζέας Ολικής Άλεσης 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 400gr 


