|
|||
Με αγάπη μεράκι και αυστηρά κριτήρια επιλέγονται τα καλύτερα σκληρά σιτάρια για να δημιουργηθεί το υπέροχο αυτό σιμιγδάλι με το οποίο φτιάχνονται τα ζυμαρικά PASTAMANIA.
Η εμπειρία τόσων ετών και η μεγάλη τους αναγνωρισιμότητα τα έχει φέρει στην πρώτη θέση της αγοράς βιολογικών προιόντων και σίγουρα στο πιάτο των σύγχρονων βιοκαταναλωτών.
Το Ντίνκελ είναι ένα από τα αρχαιότερα είδη σιταριού, η καλλιέργεια του οποίου γνώρισε μεγάλη ακμή, κυρίως κατά τον 10ο αιώνα στη Γερμανία. Χάρη στις χαμηλές απαιτήσεις φροντίδας κατά την καλλιέργειά του, έχει την ικανότητα να αναπτύσσεται στα πιο φτωχά εδάφη και στα πιο σκληρά κλίματα. Ως εκ τούτου, το Ντίνκελ κέρδισε γρήγορα μεγάλο μερίδιο της αγροτικής παραγωγής της Γερμανίας. Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής του γίνεται παραδοσιακά στην περιοχή Μπάουλαντ και στην περιοχή Άλμπ της Σουαβίας.
Μια δοκιμή θα σας πείσει.

Μαρμελάδα Βερίκοκο 'MastihaShop' 230 gr
Βιολογικοί Σπόροι Αμάρανθου 'Βιοαγρός' 500gr
Παραδοσιακή Χαλβαδόπιτα με Φιστίκι και Μαστίχα Χίου 'MastihaShop' 80 gr
Βιολογικοί Σπόροι Κινόα 'Βιοαγρός' 500gr
Χειροποίητη Μαρμελάδα Χίου Σύκο 'CITRUS' 250gr
Μαρμελάδα Ντομάτα 'CORFU SPIRIT' 250gr
Μαρμελάδα Cranberry 'CORFU SPIRIT' 250gr
Γλυκό του κουταλιού ΚΟΥΜ-ΚΟΥΑΤ 'CORFU SPIRIT' 600gr
Λάδι Λευκής Πολύτιμης Τρούφας «TROUFAPLUS» 60ml
Τραχανάς Χίου με Τραχανόχορτο και Ντομάτα 'MastihaShop' 400gr 

