Λιγκουίνι με Μαύρη Τρούφα από το ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
Διατροφικοί ισχυρισμοί:
- Πηγή Πρωτεϊνών
- Χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο
- Χαμηλά Λιπαρά
Οι σούπες και τα μείγματα μανιταριών διαθέτουν σοβαρούς διατροφικούς ισχυρισμούς που προκύπτουν από τη
σχολαστική επιλογή των πρώτων υλών και τις προσεκτικές αναλογίες των συστατικών τους.
Οι λόγοι που οδήγησαν στη δημιουργία των προϊόντων αυτών είναι απλοί:
• Η εύκολη και γρήγορη χρήση τους, ακόμα και από τους πλέον ερασιτέχνες μαγείρους.
• Η ύπαρξη έτοιμων μειγμάτων ή σουπών, με κυρίαρχη τη γεύση και το άρωμα του μανιταριού, γεγονός που επιτυγχάνεται με τη χρήση αποξηραμένων μανιταριών ή πούδρας μανιταριών.
• Η εύρεση των σωστών αναλογιών, οι οποίες ενισχύουν δραστικά τη διατροφική τους αξία.
• Η εύκολη και γρήγορη χρήση τους, ακόμα και από τους πλέον ερασιτέχνες μαγείρους.
• Η ύπαρξη έτοιμων μειγμάτων ή σουπών, με κυρίαρχη τη γεύση και το άρωμα του μανιταριού, γεγονός που επιτυγχάνεται με τη χρήση αποξηραμένων μανιταριών ή πούδρας μανιταριών.
• Η εύρεση των σωστών αναλογιών, οι οποίες ενισχύουν δραστικά τη διατροφική τους αξία.