Τα βελανίδια όχι μόνο τρώγονται αλλά είναι και μια εξαιρετική πηγή θρεπτικών συστατικών γνωστή στον άνθρωπο από την αρχαιότητα.
Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, κάλιο, μαγνήσιο, ασβέστιο, βιταμίνη Β6 και δεν περιέχουν γλουτένη.
Το αλεύρι του βελανιδιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση του αλεύρου σιταριού και καλαμποκιού και έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε ίνες από ότι και τα 2.
ENGLISH
Γλυκό του κουταλιού ΚΟΥΜ-ΚΟΥΑΤ 'CORFU SPIRIT' 600gr
Πορτσίνι & Τρούφα Πατέ TROUFAPLUS 85gr
Λάδι Μαύρης Τρούφας «TROUFAPLUS» 60ml
Λάδι Λευκής Πολύτιμης Τρούφας «TROUFAPLUS» 60ml
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 380gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Φιστίκι Αιγίνης 'Συκοφάγος' 180gr 


