Τα βελανίδια όχι μόνο τρώγονται αλλά είναι και μια εξαιρετική πηγή θρεπτικών συστατικών γνωστή στον άνθρωπο από την αρχαιότητα.
Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, κάλιο, μαγνήσιο, ασβέστιο, βιταμίνη Β6 και δεν περιέχουν γλουτένη.
Το αλεύρι του βελανιδιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση του αλεύρου σιταριού και καλαμποκιού και έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε ίνες από ότι και τα 2.
ENGLISH
Μπισκότα Βουτύρου Χαμομήλι 'MastihaShop' 140gr
Βιολογικά Κουλουράκια Βρώμης με Μέλι 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 150gr
Κουραμπιεδάκι Ν. Καρβάλης με Αμύγδαλα 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 270gr
Κλασσικός Χαλβάς με Χαρουπόμελο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr 


