Τα βελανίδια όχι μόνο τρώγονται αλλά είναι και μια εξαιρετική πηγή θρεπτικών συστατικών γνωστή στον άνθρωπο από την αρχαιότητα.
Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, κάλιο, μαγνήσιο, ασβέστιο, βιταμίνη Β6 και δεν περιέχουν γλουτένη.
Το αλεύρι του βελανιδιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση του αλεύρου σιταριού και καλαμποκιού και έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε ίνες από ότι και τα 2.
ENGLISH
Βιολογικά Κουλουράκια Βρώμης με Μέλι 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 150gr
Καραμέλες Toffee με Μαστίχα Χίου Μεταλλική Συσκευασία 'Mastihashop' 250gr
Βούτυρο Λευκής Τρούφας TROUFAPLUS 80gr
Μαρμελάδα Cranberry 'CORFU SPIRIT' 250gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης Καπνιστή Πάπρικα 'Συκοφάγος' 180gr 

