Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό με Μανταρίνι Χίου ‘Citrus’ 100gr
Παραδοσιακό γνωστό κέρασμα των γάμων της Χίου, συνοδευόμενο από χειροποίητη σουμάδα. Παρασκευάζεται από άσπρα αμύγδαλα, μαρέγκα και πικραμύγδαλο για το άρωμα.
Μπισκότα Βουτύρου Αμύγδαλο & Μαστιχέλαιο 'Mastihashop' 120gr
Σνακ Δημητριακών με Φουντούκι 'Μαξιλαράκια' Tsakiris Family 200gr X 14
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 380gr
Βιολογικά Κουλουράκια Βρώμης με Μέλι 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 150gr
Κρέμα Ματιών Χειλιών Panacea 3 'SILVER LINE' 30ml
Βιολογικό Ερυθρό Κρασί 'ΜΑΥΡΟΥΔΙ' Π.Γ.Ε 'ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ' 750ml
Βιολογικά Αμπελόφυλλα από Σουλτανίνα 'Βιοαγρός' 420gr
Δημητριακά Κανέλας 'Κανελάκια' Tsakiris Family 14 Χ 170gr
Μαρμελάδα Φράουλα 'ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ' 380gr
Μαρμελάδα Μανταρίνι με Ουίσκι 'JUKEROS' 250 gr
Μαρμελάδα Ντομάτα 'CORFU SPIRIT' 250gr
Μαρμελάδα Βερίκοκο 'MastihaShop' 230 gr
Τονωτική Λοσιόν με Υδατικό Εκχύλισμα Μαστίχας Χίου 'Mastiha Shop' 220ml
Μέλι Ακακίας με Τρούφα TROUFAPLUS 120gr
Μαρμελάδα Cranberry 'CORFU SPIRIT' 250gr
Μπισκότα Βουτύρου Αμύγδαλο & Μαστιχέλαιο 'Mastihashop' 120gr
Σνακ Δημητριακών με Φουντούκι 'Μαξιλαράκια' Tsakiris Family 200gr X 14
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 380gr
Βιολογικά Κουλουράκια Βρώμης με Μέλι 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 150gr
Κρέμα Ματιών Χειλιών Panacea 3 'SILVER LINE' 30ml
Βιολογικό Ερυθρό Κρασί 'ΜΑΥΡΟΥΔΙ' Π.Γ.Ε 'ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ' 750ml
Βιολογικά Αμπελόφυλλα από Σουλτανίνα 'Βιοαγρός' 420gr
Δημητριακά Κανέλας 'Κανελάκια' Tsakiris Family 14 Χ 170gr
Μαρμελάδα Φράουλα 'ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ' 380gr
Μαρμελάδα Μανταρίνι με Ουίσκι 'JUKEROS' 250 gr
Μαρμελάδα Ντομάτα 'CORFU SPIRIT' 250gr
Μαρμελάδα Βερίκοκο 'MastihaShop' 230 gr
Τονωτική Λοσιόν με Υδατικό Εκχύλισμα Μαστίχας Χίου 'Mastiha Shop' 220ml
Μέλι Ακακίας με Τρούφα TROUFAPLUS 120gr
Μαρμελάδα Cranberry 'CORFU SPIRIT' 250gr
6.00€
Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό με Μανταρίνι Χίου
Περιέχει: ζάχαρη, αμύγδαλα (40%), πούλπα Χιώτικου Μανταρινιού (12%), φυτικές ίνες
Το παραδοσιακό γλυκό αυτό είναι ένα απολαυστικό κέρασμα με άρωμα και γεύση.
Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό με Μανταρίνι Χίου ‘Citrus’ 100gr
Παραδοσιακό γνωστό κέρασμα των γάμων της Χίου, συνοδευόμενο από χειροποίητη σουμάδα. Παρασκευάζεται από άσπρα αμύγδαλα, μαρέγκα και πικραμύγδαλο για το άρωμα.