Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χίου με Άρωμα Πικραμύγδαλο ‘Citrus’
Παραδοσιακό γνωστό κέρασμα των γάμων της Χίου, συνοδευόμενο από χειροποίητη σουμάδα. Παρασκευάζεται από άσπρα αμύγδαλα, μαρέγκα και πικραμύγδαλο για το άρωμα.
Αφυδατωμένος Βωλίτης ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 25gr
Αφυδατωμένο Αγαρικό ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 25gr
Πουρές με Mανιτάρι ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 150gr
Αφυδατωμένος Κίτρινος Πλευρωτός ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 25gr
Λεντινούλα (Shiitake) σε λάδι ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 260gr
Κριθαράκι με Mανιτάρι ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 400gr
Καπνιστό Πορτομπέλο σε Λάδι ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 260gr
Αλεύρι Καρύδας 'Βιοαγρός' 250gr
Άγριος Κανθαρίσκος σε Λάδι ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 260gr
Μαρμελάδα Cranberry 'CORFU SPIRIT' 250gr
Άγρια Χρυσή Τρομπέτα σε Λάδι ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 260gr
Πούδρα Άγριου Βωλίτη (Porcini) ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 40gr
Παραδοσιακή Μαστιχόπιτα 'MastihaShop' 80gr
Αφυδατωμένος Βωλίτης ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 25gr
Αφυδατωμένο Αγαρικό ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 25gr
Πουρές με Mανιτάρι ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 150gr
Αφυδατωμένος Κίτρινος Πλευρωτός ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 25gr
Λεντινούλα (Shiitake) σε λάδι ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 260gr
Κριθαράκι με Mανιτάρι ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 400gr
Καπνιστό Πορτομπέλο σε Λάδι ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 260gr
Αλεύρι Καρύδας 'Βιοαγρός' 250gr
Άγριος Κανθαρίσκος σε Λάδι ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 260gr
Μαρμελάδα Cranberry 'CORFU SPIRIT' 250gr
Άγρια Χρυσή Τρομπέτα σε Λάδι ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 260gr
Πούδρα Άγριου Βωλίτη (Porcini) ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 40gr
Παραδοσιακή Μαστιχόπιτα 'MastihaShop' 80gr
6.00€
Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χίου με Άρωμα Πικραμύγδαλο ‘
Περιέχει: ζάχαρη, αμύγδαλα (40%), φυτικές ίνες, έλαιο πικραμυγδάλου (0,02%), φυσικά αρώματα
Το παραδοσιακό γλυκό αυτό είναι ένα απολαυστικό κέρασμα με άρωμα και γεύση.
Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χίου με Άρωμα Πικραμύγδαλο ‘Citrus’
Παραδοσιακό γνωστό κέρασμα των γάμων της Χίου, συνοδευόμενο από χειροποίητη σουμάδα. Παρασκευάζεται από άσπρα αμύγδαλα, μαρέγκα και πικραμύγδαλο για το άρωμα.