Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χίου με Άρωμα Πικραμύγδαλο ‘Citrus’
Παραδοσιακό γνωστό κέρασμα των γάμων της Χίου, συνοδευόμενο από χειροποίητη σουμάδα. Παρασκευάζεται από άσπρα αμύγδαλα, μαρέγκα και πικραμύγδαλο για το άρωμα.
Υποβρύχιο Μαστίχα με Tριαντάφυλλο 'MastihaShop' 100gr
Χαλβάς Αμυγδάλου Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Γλυκό Κουταλιού Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογική Πρωτεΐνη WHEY Ορού Γάλακτος 'Βιολόγος' 500gr
Κρέμα Προσώπου Νύχτας με Μαστιχέλαιο & Αβοκάντο 'MastihaShop' 50ml
Παξιμαδάκια με Μανταρίνι & Λευκή Σοκολάτα 'MastihaShop' 250 gr
Βιολογικό Βότανο Αχίλλεα 'Άρωμα Φύσης' 40gr
Κουραμπιές Ν. Καρβάλης σε Μεταλλική Συσκευασία 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 450gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης Καπνιστή Πάπρικα 'Συκοφάγος' 180gr
Βιολογικό Ρόφημα με Κανέλα, Γαρύφαλλο & Κρόκο Κοζάνης 'Krocus Kozanis Products' 18gr
Σοκολάτα Υγείας με Μαστίχα 'MastihaShop' 80 γρ.
Βιολογική Σκόνη Μάτσα 'Βιοαγρος' 50gr
Παραδοσιακή Χαλβαδόπιτα με Φιστίκι και Μαστίχα Χίου 'MastihaShop' 80 gr
Υποβρύχιο Μαστίχα με Tριαντάφυλλο 'MastihaShop' 100gr
Χαλβάς Αμυγδάλου Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Γλυκό Κουταλιού Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογική Πρωτεΐνη WHEY Ορού Γάλακτος 'Βιολόγος' 500gr
Κρέμα Προσώπου Νύχτας με Μαστιχέλαιο & Αβοκάντο 'MastihaShop' 50ml
Παξιμαδάκια με Μανταρίνι & Λευκή Σοκολάτα 'MastihaShop' 250 gr
Βιολογικό Βότανο Αχίλλεα 'Άρωμα Φύσης' 40gr
Κουραμπιές Ν. Καρβάλης σε Μεταλλική Συσκευασία 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 450gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης Καπνιστή Πάπρικα 'Συκοφάγος' 180gr
Βιολογικό Ρόφημα με Κανέλα, Γαρύφαλλο & Κρόκο Κοζάνης 'Krocus Kozanis Products' 18gr
Σοκολάτα Υγείας με Μαστίχα 'MastihaShop' 80 γρ.
Βιολογική Σκόνη Μάτσα 'Βιοαγρος' 50gr
Παραδοσιακή Χαλβαδόπιτα με Φιστίκι και Μαστίχα Χίου 'MastihaShop' 80 gr
6.00€
Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χίου με Άρωμα Πικραμύγδαλο ‘
Περιέχει: ζάχαρη, αμύγδαλα (40%), φυτικές ίνες, έλαιο πικραμυγδάλου (0,02%), φυσικά αρώματα
Το παραδοσιακό γλυκό αυτό είναι ένα απολαυστικό κέρασμα με άρωμα και γεύση.
Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χίου με Άρωμα Πικραμύγδαλο ‘Citrus’
Παραδοσιακό γνωστό κέρασμα των γάμων της Χίου, συνοδευόμενο από χειροποίητη σουμάδα. Παρασκευάζεται από άσπρα αμύγδαλα, μαρέγκα και πικραμύγδαλο για το άρωμα.