Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χίου με Άρωμα Πικραμύγδαλο ‘Citrus’
Παραδοσιακό γνωστό κέρασμα των γάμων της Χίου, συνοδευόμενο από χειροποίητη σουμάδα. Παρασκευάζεται από άσπρα αμύγδαλα, μαρέγκα και πικραμύγδαλο για το άρωμα.
Κρέμα Προσώπου Νύχτας με Μαστιχέλαιο & Αβοκάντο 'MastihaShop' 50ml
Λάδι Μασάζ για Χαλάρωση 'MastihaShop' 100ml
Κρέμα Ματιών με Μαστιχέλαιο & Υαλουρονικό 'MastihaShop' 15ml
Κρέμα Ματιών Χειλιών Panacea 3 'SILVER LINE' 30ml
Μαρμελάδα Ντομάτα 'CORFU SPIRIT' 250gr
Γλυκό Κουταλιού Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Μέλι Ακακίας με Τρούφα TROUFAPLUS 120gr
Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου & Σώματος με Μαστίχα & Βιταμίνη Ε SPF 20 'MastihaShop' 150ml
Δημητριακά με Μανταρίνι & Μέλι 'MastihaShop' 300 gr
After shave οξυγόνωσης με Μαστίχα 'MastihaShop' 100 ml
Αποσμητικό με Μαστίχα και Χαμομήλι 'MastihaShop' 50 ml
Χειροποίητο Σαπούνι Γλυκερίνης με Κανέλα 'MastihaShop' 100 gr
Κουραμπιεδάκι Ν. Καρβάλης με Αμύγδαλα και Σοκολάτα 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 270gr
Κρέμα Προσώπου Νύχτας με Μαστιχέλαιο & Αβοκάντο 'MastihaShop' 50ml
Λάδι Μασάζ για Χαλάρωση 'MastihaShop' 100ml
Κρέμα Ματιών με Μαστιχέλαιο & Υαλουρονικό 'MastihaShop' 15ml
Κρέμα Ματιών Χειλιών Panacea 3 'SILVER LINE' 30ml
Μαρμελάδα Ντομάτα 'CORFU SPIRIT' 250gr
Γλυκό Κουταλιού Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Μέλι Ακακίας με Τρούφα TROUFAPLUS 120gr
Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου & Σώματος με Μαστίχα & Βιταμίνη Ε SPF 20 'MastihaShop' 150ml
Δημητριακά με Μανταρίνι & Μέλι 'MastihaShop' 300 gr
After shave οξυγόνωσης με Μαστίχα 'MastihaShop' 100 ml
Αποσμητικό με Μαστίχα και Χαμομήλι 'MastihaShop' 50 ml
Χειροποίητο Σαπούνι Γλυκερίνης με Κανέλα 'MastihaShop' 100 gr
Κουραμπιεδάκι Ν. Καρβάλης με Αμύγδαλα και Σοκολάτα 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 270gr
6.00€
Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χίου με Άρωμα Πικραμύγδαλο ‘
Περιέχει: ζάχαρη, αμύγδαλα (40%), φυτικές ίνες, έλαιο πικραμυγδάλου (0,02%), φυσικά αρώματα
Το παραδοσιακό γλυκό αυτό είναι ένα απολαυστικό κέρασμα με άρωμα και γεύση.
Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χίου με Άρωμα Πικραμύγδαλο ‘Citrus’
Παραδοσιακό γνωστό κέρασμα των γάμων της Χίου, συνοδευόμενο από χειροποίητη σουμάδα. Παρασκευάζεται από άσπρα αμύγδαλα, μαρέγκα και πικραμύγδαλο για το άρωμα.