Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χίου με Πορτοκάλι ‘Citrus’ 100gr
Παραδοσιακό γνωστό κέρασμα των γάμων της Χίου, συνοδευόμενο από χειροποίητη σουμάδα. Παρασκευάζεται από άσπρα αμύγδαλα, μαρέγκα και πικραμύγδαλο για το άρωμα.
Βιολογικό Βότανο Λουίζα 'Άρωμα Φύσης' 20gr
Βιολογικό Μέλι με Πρόπολη 'ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ' 250gr
Κρέμα Ματιών Χειλιών Panacea 3 'SILVER LINE' 30ml
Μαρμελάδα Φραγκόσυκο 'CORFU SPIRIT' 250gr
Υγρό Καθαρισμού για Ευαίσθητη Περιοχή MastihaCare 'MastihaShop' 200ml
Βιολογικό Αμυγδαλοβούτυρο Ελληνικό 'OLA-BIO' 250gr
Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό με Μανταρίνι Χίου 'Citrus' 100gr
Χαλβάς Αμυγδάλου 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Βιολογική Αχιλλέα ή Αχίλλεια 'Βιοδώρος Γαία' 40gr
Δημητριακά Granola με Φυστικοβούτυρο 'Tsakiris Family' 350grX7
Gift Box No 13
Βιολογικό Κριθαράκι Ζέας Ολικής Άλεσης 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 400gr
Χαλβάς Αμυγδάλου με Χαρουπόμελο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Μπάρα Δημητριακών Σοκολάτας Γάλακτος με Στέβια 'Wish Crunchy' 20τεμ Χ 35gr
Βιολογικό Βότανο Λουίζα 'Άρωμα Φύσης' 20gr
Βιολογικό Μέλι με Πρόπολη 'ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ' 250gr
Κρέμα Ματιών Χειλιών Panacea 3 'SILVER LINE' 30ml
Μαρμελάδα Φραγκόσυκο 'CORFU SPIRIT' 250gr
Υγρό Καθαρισμού για Ευαίσθητη Περιοχή MastihaCare 'MastihaShop' 200ml
Βιολογικό Αμυγδαλοβούτυρο Ελληνικό 'OLA-BIO' 250gr
Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό με Μανταρίνι Χίου 'Citrus' 100gr
Χαλβάς Αμυγδάλου 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Βιολογική Αχιλλέα ή Αχίλλεια 'Βιοδώρος Γαία' 40gr
Δημητριακά Granola με Φυστικοβούτυρο 'Tsakiris Family' 350grX7
Gift Box No 13
Βιολογικό Κριθαράκι Ζέας Ολικής Άλεσης 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 400gr
Χαλβάς Αμυγδάλου με Χαρουπόμελο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Μπάρα Δημητριακών Σοκολάτας Γάλακτος με Στέβια 'Wish Crunchy' 20τεμ Χ 35gr
6.00€
Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χίου με Πορτοκάλι
Περιέχει: ζάχαρη, αμύγδαλα (40%), πούλπα πορτοκάλι (12%), φυτικές ίνες, σορβικό κάλιο
Το παραδοσιακό γλυκό αυτό είναι ένα απολαυστικό κέρασμα με άρωμα και γεύση.
Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χίου με Πορτοκάλι ‘Citrus’ 100gr
Παραδοσιακό γνωστό κέρασμα των γάμων της Χίου, συνοδευόμενο από χειροποίητη σουμάδα. Παρασκευάζεται από άσπρα αμύγδαλα, μαρέγκα και πικραμύγδαλο για το άρωμα.