Βιολογικό Τσαι του Βουνού Scardica ‘Άρωμα Φύσης’ 20gr
Χρήση: Σαν αφέψημα: Bράζουμε πρώτα το νερό και λίγο πριν βράσει το αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε μέσα το τσάι του βουνού, το αφήνουμε για 3 – 4 λεπτά, το σουρώνουμε και το πίνουμε.
Μπάρα Ενέργειας με Μέλι & Cranberry 'Wish Bars' 28τεμ Χ 25g
Βιολογικό Σαλέπι Χωρίς Ζάχαρη 'Βιοαγρός' 12gr
Βιολογικό Βότανο Αχίλλεα 'Άρωμα Φύσης' 40gr
Βιολογικά Αποξηραμένα Μούρα Αρώνια 'Βιοαγρός' 100gr
Λάδι Μασάζ για Χαλάρωση 'MastihaShop' 100ml
Κρέμα Προσώπου DD με Μαστιχέλαιο και Σταφύλι 'MastihaShop' 50ml
Παρασκεύασμα με Ταχίνι X/Z & Γλυκαντικές Ύλες 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Σαμπουάν με Μαστιχέλαιο και Ελαιόλαδο 'MastihaShop' 250ml
Παξιμαδάκι χαρουπιού 'Creta Carob' 300gr
Κρέμα Χεριών με Μαστίχα 'MastihaShop' 50ml
Βιολογικό Ρόφημα με Μέντα, Λεμονόχορτο & Κρόκο Κοζάνης 'Krocus Kozanis Products' 18gr
Μπάρα Ενέργειας με Μέλι & Cranberry 'Wish Bars' 28τεμ Χ 25g
Βιολογικό Σαλέπι Χωρίς Ζάχαρη 'Βιοαγρός' 12gr
Βιολογικό Βότανο Αχίλλεα 'Άρωμα Φύσης' 40gr
Βιολογικά Αποξηραμένα Μούρα Αρώνια 'Βιοαγρός' 100gr
Λάδι Μασάζ για Χαλάρωση 'MastihaShop' 100ml
Κρέμα Προσώπου DD με Μαστιχέλαιο και Σταφύλι 'MastihaShop' 50ml
Παρασκεύασμα με Ταχίνι X/Z & Γλυκαντικές Ύλες 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Σαμπουάν με Μαστιχέλαιο και Ελαιόλαδο 'MastihaShop' 250ml
Παξιμαδάκι χαρουπιού 'Creta Carob' 300gr
Κρέμα Χεριών με Μαστίχα 'MastihaShop' 50ml
Βιολογικό Ρόφημα με Μέντα, Λεμονόχορτο & Κρόκο Κοζάνης 'Krocus Kozanis Products' 18gr
2.63€
Στην Ελλάδα είναι γνωστό από την αρχαιότητα και αναφέρεται από το Θεόφραστο (372-287 π.Χ.) και τον ∆ιοσκουρίδη (10 µ.Χ. αιώνα). Το επιστηµονικό του όνοµα Sideritis προέρχεται από τη λέξη σίδηρος και κατά µια εκδοχή δόθηκε στο φυτό, εξαιτίας της ικανότητάς του να θεραπεύει τις πληγές που προκαλούνται από σιδερένια αντικείµενα. Χαρακτηριστική είναι η γεύση του που θυμίζει έντονα λεμόνι και κίτρο.
Βιολογικό Τσαι του Βουνού Scardica ‘Άρωμα Φύσης’ 20gr
Χρήση: Σαν αφέψημα: Bράζουμε πρώτα το νερό και λίγο πριν βράσει το αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε μέσα το τσάι του βουνού, το αφήνουμε για 3 – 4 λεπτά, το σουρώνουμε και το πίνουμε.