Βιολογικό Τσαι του Βουνού Scardica ‘Άρωμα Φύσης’ 20gr
Χρήση: Σαν αφέψημα: Bράζουμε πρώτα το νερό και λίγο πριν βράσει το αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε μέσα το τσάι του βουνού, το αφήνουμε για 3 – 4 λεπτά, το σουρώνουμε και το πίνουμε.
Παξιμαδάκι χαρουπιού 'Creta Carob' 300gr
Λάδι Μασάζ για Αποτοξίνωση 'MastihaShop' 100ml
Αλάτι Ψιλό Μεσολογγίου σε Αλατιέρα 'Βιοαγρος' 380gr
Σοκολάτα Γάλακτος Χαρουπιού Creta Carob 60gr
Βιολογικά Τσιπς Καρύδας Ψημένα 'Βιοαγρός' 200gr
Πράσινο Τσάι Κεϋλάνης με Μαστιχέλαιο Χίου 'MastihaShop' 24gr
Λικέρ Μαστίχα ΚΕΝΤΟΣ 'MastihaShop' 500 ml
Τσάτνεϊ Πιπεριάς Φλώρινας Με Τσίλι 'JUKEROS' 250 gr
Βιολογικό Κακάο Ωμό 'Βιοαγρός' 250γρ
Βιολογικά Δαμάσκηνα Καρδίτσας OLA-BIO 200gr
Βιολογικό Ρόφημα με Κανέλα, Γαρύφαλλο & Κρόκο Κοζάνης 'Krocus Kozanis Products' 18gr
Gift Box No 10
Βιολογικό Θυμάρι 'Άρωμα Φύσης' 40gr
Παξιμαδάκι χαρουπιού 'Creta Carob' 300gr
Λάδι Μασάζ για Αποτοξίνωση 'MastihaShop' 100ml
Αλάτι Ψιλό Μεσολογγίου σε Αλατιέρα 'Βιοαγρος' 380gr
Σοκολάτα Γάλακτος Χαρουπιού Creta Carob 60gr
Βιολογικά Τσιπς Καρύδας Ψημένα 'Βιοαγρός' 200gr
Πράσινο Τσάι Κεϋλάνης με Μαστιχέλαιο Χίου 'MastihaShop' 24gr
Λικέρ Μαστίχα ΚΕΝΤΟΣ 'MastihaShop' 500 ml
Τσάτνεϊ Πιπεριάς Φλώρινας Με Τσίλι 'JUKEROS' 250 gr
Βιολογικό Κακάο Ωμό 'Βιοαγρός' 250γρ
Βιολογικά Δαμάσκηνα Καρδίτσας OLA-BIO 200gr
Βιολογικό Ρόφημα με Κανέλα, Γαρύφαλλο & Κρόκο Κοζάνης 'Krocus Kozanis Products' 18gr
Gift Box No 10
Βιολογικό Θυμάρι 'Άρωμα Φύσης' 40gr
2.63€
Στην Ελλάδα είναι γνωστό από την αρχαιότητα και αναφέρεται από το Θεόφραστο (372-287 π.Χ.) και τον ∆ιοσκουρίδη (10 µ.Χ. αιώνα). Το επιστηµονικό του όνοµα Sideritis προέρχεται από τη λέξη σίδηρος και κατά µια εκδοχή δόθηκε στο φυτό, εξαιτίας της ικανότητάς του να θεραπεύει τις πληγές που προκαλούνται από σιδερένια αντικείµενα. Χαρακτηριστική είναι η γεύση του που θυμίζει έντονα λεμόνι και κίτρο.
Βιολογικό Τσαι του Βουνού Scardica ‘Άρωμα Φύσης’ 20gr
Χρήση: Σαν αφέψημα: Bράζουμε πρώτα το νερό και λίγο πριν βράσει το αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε μέσα το τσάι του βουνού, το αφήνουμε για 3 – 4 λεπτά, το σουρώνουμε και το πίνουμε.